Bose Home Speaker 300

Sælges fra 2019 - 2022

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Sådan bruger du Amazon Alexa

Med Alexa kan du bede om at få afspillet musik, og du kan høre nyheder, tjekke vejrudsigten, kontrollere Smart Home-enheder og meget mere. Alexa bor i skyen og bliver altid smartere, og tilføjer nye funktioner, der leveres automatisk til dit produkt. Det er nemt at bruge Alexa på dit produkt, og vi viser dig hvordan.

Sådan bruger du Amazon Alexa stemmeassistent sammen med dit produkt:

Bemærk: Nogle Alexa funktioner, der er tilgængelige med Alexa enheder lavet af Amazon, er ikke tilgængelige med Alexa enheder lavet af andre mærker. Du kan finde flere oplysninger under funktioner, der ikke er tilgængelige med Alexa.

Inden du starter

Hvis du ikke har gjort det endnu, skal du føje din Amazon-konto til Bose Music-appen. Du kan finde flere oplysninger i tilføje eller fjerne Amazon Alexa stemme assistent.

Sådan taler du til Alexa

• Sig "Alexa" for at vække dit produkt. Mens Alexa lytter, lyser lyset på forsiden af dit produkt hvidt. Du kan nu foretage en anmodning. For eksempel:
Alexa, afspil funk
Alexa, indstil lydstyrken til 5 (eller et tal mellem 1 og 10)
Alexa, næste sang
Alexa , indstil en timer til 5 minutter
Alexa, hvad er vejret?
Alexa, se kanal 25 (kun soundbars)
  • Hvis du har flere produkter, skal du kontrollere en specifi con ved at sige nam edu gav dit produkt i Bose musik app. Hvis du f.eks. har navngivet dit produkt "Køkken", skal du sige "Alexa, afspil funk i køkkenet."

Playin gMusic-tjenester

Alexa kan kun afspille musiktjenester (dvs. Pandora eller Deezer), der er blevet knyttet til din Amazon-konto. Hvis du vil tilknytte en tjeneste, skal du åbne Alexa-appen, gå til Menu og gt, Indstillinger og gt, musik og forstærker, Medier og tilføje de musiktjenester, du vil bruge. Når de er tilføjet, kan du bede Alexa om at afspille disse tjenester.