QuietComfort 35 trådløse hovedtelefoner II

Sælges fra 2017 - 2023

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Tilføjelse eller fjernelse af Amazon Alexa stemme assistent

Opsætning af Amazon Alexa stemmeassistent giver dig mulighed for nemt at betjene dit Bose-produkt ved at tale til det. Find ud af, hvordan du sammenkæder dine Amazon- og Bose-konti for at begynde at bruge Alexa. Eller find om nødvendigt ud af, hvordan du sletter Alexa fra din Bose-konto.

Sådan konfigurerer du Alexa på dine hovedtelefoner:

1. Hvis Alexa-appen ikke er installeret på din enhed, skal du downloade og installere den fra din enheds app-butik
  2. Åbn Bose Connect-appen, og tilslut dine hovedtelefoner
  3. Tryk på ikonet Indstillinger øverst til højre

4. Tryk på knappen handling

5. Vælg Alexa ved at trykke på cirklen til højre

6. Tryk på gå til Alexa-indstillinger for at åbne Alexa-appen
  7. I Alexa-appen skal du trykke på hovedtelefoner

8. Gennemse oplysningerne på skærmbilledet Konfigurer din enhed , og tryk derefter PÅ FORTSÆT
    Tip: Hvis du bliver bedt om at tillade Alexa at køre i baggrunden, skal du trykke på Tillad. Hvis du trykker på Afvis, kan dine hovedtelefoner ikke bruge Alexa

9. Vælg dine hovedtelefoner i afsnittet TILGÆNGELIGE ENHEDER, og tryk derefter PÅ FORTSÆT
    Bemærk: Det kan tage et øjeblik for appen at finde dine hovedtelefoner

10. Hvis du har en anden stemmeassistent aktiveret, skal du vælge FORTSÆT for at bruge Alexa i stedet. Ellers skal du trykke PÅ UDFØRT.