Bose Home Speaker 300

Sælges fra 2019 - 2022

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Log på og af en Bose konto

Find ud af, hvordan du logger på eller på fan konto .Log på Bose appen.

Log af, eller log på Bose Music-appen.

Logger af

1. Tryk på ikonet My Bose i Bose Music-appen icon i øverste venstre hjørne
  2. Tryk på ikonet Min konto icon i øverste højre hjørne
  3. Rul ned til bunden af skærmen, og tryk på Log af.

Logger på

Inden du starter

• Installer den gratis Bose Music-app icon Fra Google Play Store og Apple App Store. Du kan finde flere oplysninger i downloade Bose musik-appen
  • Hvis du har en eksisterende Bose-konto fra en anden Bose-app eller Boses hjemmeside, kan du logge på med legitimationsoplysningerne for den pågældende konto

Sådan logger du på:

1. I Bose Music-appen skal du trykke på Log på eller Opret konto
  2. Vælg, hvordan du vil logge på:
    • Hvis du vil logge på med en e-mail-adresse, skal du trykke på Log på med e-mail.
    • Hvis du vil logge på med et Apple-id, skal du trykke på Log på med Apple
    • Hvis du vil logge på med et Facebook-id, skal du trykke på Log på med Facebook
  3. Indtast de nødvendige oplysninger, og følg app-instruktionerne for at oprette din konto.