Bose Home Speaker 300

Sælges fra 2019 - 2022

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Oprettelse af en Bose-konto

Dit Bose-id giver dig adgang til mange af dine Bose-apps og -tjenester, f.eks. Bose Smart-produkter, SoundTouch-produkter, Bose Hear-produkter, Bose.com, Community Forums og meget mere.

Opret en Bose-konto ved hjælp af Bose Music-appen.

Inden du starter

• Installer den gratis Bose Music-app icon Fra Google Play Store og Apple App Store. Du kan finde flere oplysninger i downloade Bose musik-appen
  • Hvis du har en eksisterende Bose-konto fra en anden Bose ap por Boses hjemmeside, kan du underskrive u ved at bruge legitimationsoplysningerne for den pågældende konto

Opret en konto

1. Åbn Bose musik-appen, og tryk på Log på eller Opret konto
  2. Tryk på Opret en nederst på skærmen
  3. Vælg, hvordan du vil oprette en konto:
    • Hvis du vil oprette en konto ved hjælp af en e-mailadresse, skal du trykke på Tilmeld dig med Emai lat nederst på skærmen
    • Hvis du vil oprette en konto ved hjælp af et Apple-id, skal du trykke på Log på med Apple
    • Hvis du vil oprette en konto ved hjælp af et Facebook-id, skal du trykke på kontinuerlig e-med Facebook. Vi anbefaler,  at du logger på med en e-mail i stedet for et telefonnummer. På denne måde kan du holde dig opdateret med oplysninger om dit produkt og nulstille din adgangskode, hvis det er nødvendigt
  4. Indtast de nødvendige oplysninger, og følg app-instruktionerne for at oprette din konto.