Bose Portable Smart Speaker

Sælges fra 2019 - aktuelt

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Amazon Alexa kan ikke udføre kommando

Hvis Amazon Alexa stemmeassistent ikke svarer eller ikke kan udføre den anmodning, du spørger, kan du prøve følgende:

Sørg for, at produktets lyttefunktion er aktiveret.

Hvis mikrofon-ikonet på dit produkt lyser rødt, er microhpone deaktiveret, og produktet vil ikke lytte efter stemmekommandoer. Aktiver mikropone for at tillade stemmekommandoer. Du kan finde flere oplysninger under slå lyden fra eller slå mikrofonen til stemmeassistenten fra.

Tryk på handlingsknappen på dit produkt, og kontroller, om den lytter til din anmodning.

Hvis du trykker på handlingsknappen ○ øverst på dit produkt, beder vi dig om at lytte efter din stemmeanmodning. Hvis du er på forkant med din   produktion , vil du sætte fokus på ba ron foran din produktion og lyse. Hvis lysbjælken ikke gør dette, når du trykker på knappen handling , lytter den ikke efter din anmodning. Du kan få mere hjælp under Alexa reagerer ikke på handlingsknap eller vækningord.

Hvis der er støj på værelset, kan du prøve at reducere det.

Hvis der er, er der meget støj i værelset (dvs. flere personer taler eller afspiller høj musik), kan dit produkt muligvis ikke høre dig. Prøv at reducere nois i rummet, tale højere eller tale tættere på produktet.

Prøv at formulere stemmeanmodningen anderledes.

Alexa kan fortolke mange variationer af kommando sætninger og er altid voksende sit ordforråd. Nogle sætninger genkendes dog muligvis ikke. Hvis du vil afgøre, om dette er problemet, skal du prøve at formulere kommandoen anderledes. Hvis du vil have nogle almindelige kommandoer eller måder at bede Alexa om hjælp til kommandoer, skal du se brug af Amazon Alexa.

Ikke alle Amazon Alexa funktioner er tilgængelige på ikke-Amazon enheder.

Nogle Alexa-funktioner er ikke tilgængelige på produkter, der ikke er fremstillet af Amazon. Desuden kan nogle af funktionerne i dit Bose-produkt ikke åbnes via Alexa. Du kan finde oplysninger om Alexa-funktioner og -egenskaber, der ikke understøttes af dit Bose-system, under funktioner, der ikke er tilgængelige med Alexa.

I Alexa-app'en skal du deaktivere og genaktivere Bose-færdighedsfunktionen (ikke for SoundTouch).

Hvis du vil finde de aktiverede færdigheder, skal du åbne Alexa-appen, vælge Menu, vælge færdigheder og forstærker. Spil og derefter vælge fanen dine færdigheder. Vælg Bose-færdigheder (ikke til SoundTouch) for at deaktivere den, og aktiver den derefter igen på den samme skærm.

Fjern og tilføj Alexa igen i Bose Music-appen.

Åbn Bose ® -appen til musik, og fjern Alexa. Tilføj derefter den samme Alexa-konto igen. Dette sammenkæder Alexa til din Bose-konto og kan rette eventuelle problemer, der måtte være opstået mellem de to konti. Du kan finde flere oplysninger under tilføje eller fjerne Amazon Alexa-taleassistent.

Nulstil dit produkt.

På samme måde som at genstarte en smartphone kan det være nødvendigt at nulstille dit produkt en gang imellem for at løse mindre problemer. Du kan finde flere oplysninger under nulstille dit produkt.

Hvornår opstår problemet?

Når du beder Alexa om at styre en af mine flere Bose smart højttalere.

Når du beder Alexa om at angive en forudindstilling på min Bose smart højttaler