Bose Home Speaker 300

Sælges fra 2019 - 2022

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Slå produktdeling til eller fra

Når indstillingen deling er aktiveret, kan alle, der har forbindelse til det samme netværk som produktet, føje dette produkt til deres konto og styre det med Bose Music-appen. Dette er praktisk for familie og venner.

Vigtig bemærkning: Når indstillingen deling ændres fra til fra, vil alle, der tidligere har føjet produktet til deres konto (og stadig har adgang til det samme netværk) fortsat kunne styre det med Bose Music-appen.

Sådan aktiveres eller deaktiveres delingstilstand:

Deling gør det nemt for brugere på det samme Wi-Fi-netværk at styre de samme Bose-produkter med deres egen Bose Music-konto. Ved deling kan brugerne på netværket:

• Lyt til afspilningslister og stationer fra musiktjenester, der er knyttet til deres egen Bose Music-konto

• Afspil, sæt på pause, og juster lydstyrken (på det delte produkt eller grupperede produkter)

• Juster produktindstillinger

• Fjern stemmeassistenten, og opstil en ny konto til stemmeassistenten

• Tildel en ny forudindstilling, eller skift eksisterende forudindstillinger

Bemærk: Venner og familie, der ikke har en Bose Music-konto, kan også afspille musik ved hjælp af en Bluetooth-forbindelse eller ved hjælp af en tredjepartsapplikation, der understøtter Wi-Fi-afspilning.

Ændring af delingstilstand:

Bemærk følgende, før du vælger en delingstilstand:

• Når deling er deaktiveret for et produkt, kan brugere, der allerede har tilføjet produktet til deres konto, mens deling var aktiveret, stadig betjene produktet og foretage ændringer, men flere brugere kan ikke tilføje produktet. Hvis du vil stoppe med at dele et produkt med alle brugere, der har føjet produktet til deres konto, skal du gendanne systemets fabriksindstillinger, konfigurere systemet igen og vælge ikke at dele produktet, når du bliver bedt om det under opsætningen
  • Hvis en bruger tilføjer/konfigurerer et produkt på sin konto og aktiverer produktdeling, kan alle brugere på det samme netværk føje det pågældende produkt til deres personlige Bose Music-konto uden at gennemgå produktopsætningen igen
  • Hvis den bruger, der oprindeligt har konfigureret et produkt, fjerner dette produkt fra sin konto, fjernes produktet også fra alle delte konti uden at underrette brugerne om disse delte konti
  1. I Bose Music-appen skal du trykke på ikonet Indstillinger i øverste højre hjørne.
  2. Tryk på deling

3. Vælg en indstilling

4. Tryk på & lt; i øverste venstre hjørne for at afslutte.