Lifestyle 600 underholdningssystem

Sælges fra 2016 - 2022

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Smældende eller knasende lyd fra det trådløse basmodul

Hvis du hører pop, klik, spring, knitrende eller uventet støj fra dit basmodul, kan du prøve følgende:

Sørg for, at basmodulet er inden for den trådløse rækkevidde af kontrolkonsollen.

Dit basmodul tilsluttes trådløst ved hjælp af en patenteret tilslutningsteknologi, som har en rækkevidde på ca. 10 m (33 fod). Dette område kan reduceres af forhindringer (f.eks. vægge, møbler, andre trådløse enheder osv.). Hvis der er sådanne forhindringer mellem basmodulet og Bose-kontrolkonsollen, kan du prøve at flytte basmodulet tættere på kontrolkonsollen.

Tjek kilderne til trådløs interferens.

Det er muligt, at interferens fra andre trådløse enheder påvirker produktets trådløse funktionalitet. CHEC kfor anden trådløs enhed i dit produkts område  (dvs. En anden router, trådløs telefon, trådløs printer, Smart TV osv.). Hvis du vil   fjerne en fa-enhed, kan det være, at den forstyrrer, skal du prøve at frigøre strømkablet eller deaktivere Wi-Fi på enheden. Hvis problemet er løst, når en bestemt enhed fjernes, skal du om  muligt efterplacere enheden længere væk fra produktet. Hvis enheden desuden har  en trådløs kanalindstilling, kan du prøve en anden kanal.

Hvis du bruger en trådløs forbindelse, kan du prøve at tilslutte basmodulet med en kablet forbindelse.

Dit basmodul kan tilsluttes trådløst eller med en ledning. I situationer, hvor du ikke kan flytte basmodulet eller andre trådløse enheder for at undgå trådløs interferens, skal du tilslutte et afskærmet 3,5 mm kabel fra Acoustimass -udgangen på kontrolkonsollen til Acoustimass in -stikket på basmodulet. Hvis problemet ikke længere opstår, når basmodulet har en kablet forbindelse til konsollen, var der en trådløs interferens, der forårsagede problemet. Det anbefales at bruge et afskærmet kabel for at undgå interferens fra andre elektroniske enheder. Et 4,5 m (15 fod) skærmet lydkabel kan bestilles gennem Bose.