SoundDock® Portable digitalt musiksystem

Sælges fra 2007 - 2014

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Åbning og lukning af iPod-docken

Den drejelige iPod-dock bruger en "tryk og slip"-lås til at åbne og lukke docken. Vi giver dig mere detaljerede instruktioner om, hvordan du åbner og lukker docken på den rigtige måde.

Åbning af iPod-dock:

For at åbne iPod-docken skal du trykke på højre side af dockdækslet og slippe det igen: Docken svinger automatisk udad til venstre. (Bemærk! At trykke på den venstre side af døren er ikke anbefale dto at frigive den bic ethi sputs mere kraft på døren.)

Lukning af iPod-docken.

For at lukke docken skal du trække venstre side af dockingbakken ud og til højre, indtil den lukker og låser.

Bemærk: Docken skal lukkes før transport.