CineMate® 130 system til hjemmebiograf

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Brug af afspilningslister med iTunes

Lær, hvordan du opretter, eksporterer, sletter og importerer afspilningslister i iTunes. Det hjælper dig med at organisere den musik, du ejer, så du nemt kan finde og afspille din musik på dine SoundTouch-systemer.

Afspilningslister kan oprettes, eksporteres, importeres og slettes.

Sådan oprettes en afspilningsliste:
  1. I iTunes skal du vælge Filer og gt, Ny og gt, Ny afspilningsliste.
  2. Navngiv afspilningslisten.
  3. Flyt musik til afspilningslisten. Dette kan gøres ved at:
    1. Træk og slip albummet/sporet på afspilningslisteformularen i sidepanelet.
    2. Højreklik (Sekundært klik for Mac) på et spor eller album, og vælg Føj til afspilningsliste og derefter den afspilningsliste, du vil føje elementet til.
Sådan eksporteres en afspilningsliste:
  1. I Sidebar skal du vælge den afspilningsliste, du vil eksportere.
  2. Højreklik (Sekundært klik for Mac), og vælg "Eksporter".
  3. Hvis det er relevant, skal du omdøbe afspilningslisten i feltet "Gem som" og vælge den placering, hvor filen skal gemmes.
  4. Under 'format' skal du angive filtypen (M3U anbefales til kompatibilitet).
  5. Klik på Gem.
Sådan importeres en afspilningsliste:
  1. Findes på afspilningslisten i "Explorer" ("finder" til Mac).
  2. Træk filen til iTunes.
Sådan slettes en afspilningsliste:
  1. I Sidebar skal du vælge den afspilningsliste, du vil slette.
  2. For at slette afspilningslisten kan du enten:
    1. Højreklik (Sekundært klik for Mac) på afspilningslisten, og vælg "Slet".
    2. Fremhæv afspilningslisten, vælg Rediger og gt; Slet i menuen Filer.
      eller

3. Fremhæv afspilningslisten, og tryk på tasten 'Slet' på tastaturet.
  3. Når du bliver bedt om det, skal du bekræfte anmodningen.