QuietComfort 35 trådløse hovedtelefoner II

Sælges fra 2017 - 2023

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Google Assistant virker ikke

Hvis du ikke kan bruge Google Assistant sammen med dit produkt, kan du prøve følgende:

Hvis du bruger en iOS-enhed, understøtter Google ikke længere Google Assistant som en integreret funktion i dine hovedtelefoner.

Pr. 7. December 2021 vil Google ikke længere understøtte Google Assistant som en integreret funktion på dine QC35 II hovedtelefoner, når de er tilsluttet en Apple-mobilenhed. Hvis du vil fortsætte med at bruge en stemmeassistent som en integreret funktion i dine hovedtelefoner, skal du vælge en anden indstilling i Bose Connect-appen under Indstillinger og gt; handlingsknap. Google Assistant fungerer fortsat som en integreret funktion, når dine hovedtelefoner er tilsluttet Android-enheder.

Sørg for, at dine hovedtelefoner er sluttet til en Android-enhed, der understøtter Google Assistant.

Dine hovedtelefoner kan åbne den tilsluttede Android -enhed fra Google Assistant o na. Ældre versioner af Androi ddo understøtter dog ikke Google Assistant. På disse enheder vil det heller ikke være tilgængeligt emed dine hovedtelefoner. Hvis du vil kontrollere, om din enhed understøtter Google Assistant, skal du frakoble dine hovedtelefoner fra enheden og derefter prøve at få adgang til Google Assistant direkte fra enheden .

Sørg for, at knappen handling er programmeret til Google Assistant.

I Bose Connect-appen kan du vælge , hvad Action butto nwill vil gøre, når du trykker på (dvs. chang enoise annullerings niveau o få adgang til Google Assistan ton Android-enheder). Du kan finde flere oplysninger under indstilling af handlingsknappernes funktionsmåde.

Genstart Bluetooth-enheden.

Elektronik, f.eks. mobiltelefoner, tablets eller computere, skal muligvis nulstilles af og til for at løse mindre problemer. Dette gøres typisk ved at lukke enheden ned og derefter tænde den igen.