ProFlight Aviation headset

Sælges fra 2018 - aktuelt

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Software- og firmwareversioner

Denne artikel indeholder en oversigt over datoer for udgivelse af software og firmware. Den indeholder udgivelsesfunktioner og fejlrettelser.

Få hjælp til at opdatere til den nyeste version vist nedenfor.

Nedenfor kan du finde oplysninger om aktuelle og tidligere opdateringer til dit produkt. Se opdatering af softwaren eller firmwaren til dit produkt for at få hjælp til at opdatere dit produkt til den nyeste version.

ProFlight Down kabelfirmware-versioner

2.x

Bose Connect-app-versioner

20.x

19.x

18.x

17.x

16.x

15.x

14.x

13.x

12.x

11.x

10.x

9.x

8.x

7.x

6.x

5.x

4.x

3.x

2.x

1.x