Bose Portable Smart Speaker

Sælges fra 2019 - aktuelt

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Musiktjenesten er ikke tilgængelig

Relaterede fejlkoder: c3-sc1005, 1321
Hvis du forsøger at få adgang til en musiktjeneste, men indholdet fra den pågældende tjeneste er utilgængeligt eller ikke kan afspilles, kan du prøve følgende:

Luk og åbn Bose-appen igen.

Lukning af en app afhænger af enheden og operativsystemet. De almindelige metoder til mobilenheder er vist nedenfor:

På iOS-enheder:
  1. Afhængigt af din iOS-enhed skal du enten trykke to gange på knappen Hjem eller stryge op fra botto mcente rof skrige nfor at se activ eapps
  2. Stryg til venstre eller højre for at finde den app, du vil lukke
  3. Stryg opad på app'en for at lukke den.
På Android-enheder:
  1. På startskærmen skal du trykke på app-ikonet og holde det nede
  2. Tryk på App-oplysninger i det pop op-vindue, der vises
  3. Tryk på Tving stop på skærmbilledet App-oplysninger.

Nulstil dit produkt.

På samme måde som at genstarte en smartphone kan det være nødvendigt at nulstille dit produkt en gang imellem for at løse mindre problemer. Du kan finde flere oplysninger under nulstille dit produkt.

Find ud af, om problemet opstår med tjenestens egen app eller websted, og se efter advarsler på tjenestens websted.

Problemet kan skyldes et problem med selve musiktjenesten. Luk Bose-appen, og åbn musiktjenestens app eller hjemmeside for at finde ud af, om problemet er til stede ved hjælp af tjenesten direkte, uden Bose. Desuden skal du se på tjenestens websted for at få oplysninger om vedligeholdelse eller andre "tjenester ikke tilgængelige"-relaterede meddelelser.

Se radiostationens websted for at finde ud af, om de leverer streaming.

• Hvis de gør det, kan du prøve at søge efter stationen ved hjælp af andre navne, slogans eller forkortelser, der findes på webstedet. Stationens kaldebreve og frekvens bruges ikke altid som titlen på en stationers internetækvivalent
  • Hvis der ikke er nogen reference til internetradio eller muligheden for at "lytte online", er det sandsynligt, at stationen ikke har en tilsvarende internetstreaming

Find ud af, om stationen er placeret uden for dit land eller område.

Tilgængeligheden af stationer kan variere fra sted til sted. Nogle stationer kan kun levere deres indhold til brugere i deres land eller område. Begrænsninger for placering kan være angivet på stationens websted.

Kontroller, at du ikke forsøger at springe mere indhold over, end musiktjenesten tillader.

Nogle musiktjenester på et bestemt antal numre eller stationer inden for et bestemt tidsrum. Du kan finde flere oplysninger under kan ikke springe frem eller tilbage, når du afspiller en musiktjeneste.

Kun Deezer Premium+-konti understøttes.

Bemærk: Efter opgradering til Deezer Premium+ kan det tage op til 18 timer, før den opgraderede konto aktiveres.
  • Gratis ikke-premium-konti i USA kan gennemse Deezer-indhold, men kan ikke afspille det. Indhold, der vises for gratis konti, vises nedtonet og kan ikke vælges.
  • Gratis ikke-premium-konti uden for USA kan få adgang til personlig radio og 30 sekunders sporvisning.

Kontroller, at musiktjenesten er tilgængelig i dit område.

Hvis en musiktjeneste ikke understøttes i dit område, vil den ikke være tilgængelig for din konto. Du kan finde flere oplysninger i musiktjenester, der er tilgængelige med Bose Music-appen.

Bemærk: Hvis der blev oprettet en iHeartRadio- og Spotify-konto i et område, hvor tjenesten er tilgængelig, kan den bruges i alle områder (herunder områder, der ikke understøttes), efter at kontoen er oprettet. Understøttede områder for disse tjenester gælder kun for oprettelse af konti.

Hvis du forsøger at afspille en musiktjeneste med en stemmeanmodning til Alexa, skal du sikre dig, at tjenesten er blevet tilføjet i Alexa-appen.

Når du beder Alexa om at afspille en musiktjeneste (dvs. Pandora eller Deezer), Alexa leder efter den tjeneste i musiktjenesterne, der er knyttet til din Amazon-konto - ikke din Bose-konto. Åbn Alexa-appen, og sørg for, at den musiktjeneste, du forsøger at spille, er knyttet til din Amazon-konto, ellers vil Alexa ikke afspille tjenesten.

Bemærk: Ikke alle tjenester kan startes med tale. Du kan finde flere oplysninger under musiktjenester, der er tilgængelige via Google Assistant eller Alexa-stemmekommandoer til Bose-musikprodukter.

Prøv at afspille stationen ved hjælp af musiktjenestens websted eller app.

GE tthe app til musiktjenesten o rgo t o musiktjenestens websted, og Søg derefter efter Th estation. Hvis yucannot find eller canno tplay stationen fra musiktjenestens websted eller app, er der et problem med den pågældende station stream.

Fjern og tilføj derefter musiktjenesten til din Bose-konto igen.

Du kan finde oplysninger om fjernelse af en musiktjeneste under Fjernelse af en musiktjeneste fra din Bose Music-konto.
Du kan finde oplysninger om, hvordan du tilføjer en musiktjeneste igen, i instruktionerne til den relevante musiktjeneste nedenfor:

Genstart din router.

Routeren skal muligvis nulstilles fra tid til anden - meget lig at genstarte en computer. Afbryd strømmen til routeren i 30 sekunder, og vent derefter på, at den starter op og opretter forbindelse. (Bemærk! Alle enheder, der er tilsluttet internettet, vil blive afbrudt under nulstillingen).