Bose Smart Soundbar 300

Sælges fra 2020 - aktuelt

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Tilslutning af hovedtelefoner til dit system

Du kan tilslutte hovedtelefoner til dit system i situationer, hvor der er behov for lav lydstyrke. Det kan f.eks. være nyttigt at lytte til lyd om natten uden at forstyrre andre i dit hjem med lyden fra dine højttalere.

Opret trådløs forbindelse mellem Bluetooth-hovedtelefoner og din højttaler ved hjælp af Bose Music-appen.

SimpleSync-funktionen i Bose musik-appen giver dig mulighed for at tilslutte Bluetooth-hovedtelefoner til din højttaler, så den samme lyd kan høres fra både din højttaler og de tilsluttede hovedtelefoner. Du kan også justere lydstyrken for højttalere og hovedtelefoner separat. Så hvis du f.eks. ikke ønsker, at højttaleren skal høres, og i stedet kun vil lytte gennem hovedtelefonerne, skal du sænke udviklingsniveauet for kun højttaleren.
  1. I Bose Music-appen skal du vælge din højttaler.
  2. Vælg Gruppe.
  3. Sæt dine hovedtelefoner i parringstilstand. Dette gøres typisk ved at trykke på Bluetooth-knappen og holde den nede i et par sekunder.
  4. Når dine hovedtelefoner vises under overskriften SimpleSync på skærmbilledet Gruppe, skal du vælge dem, hvorefter de opretter forbindelse til højttaleren,
Fo ra liste over Bos eproducts optimeret til denne funktionalitet, se Produkter optimeret til SimpleSync.

Sådan opretter du en SimpleSync-forbindelse uden Bose Music-appen:

1. Tænd for de Bose Bluetooth-hovedtelefoner (eller -højttaler), der tilsluttes Bose SoundBar.
  2. Sæt den enhed, der tilsluttes, i parringstilstand. Dette gøres typisk ved at trykke på Bluetooth-knappen (eller tænd/sluk-knappen) og holde den nede i et par sekunder.
    Når den enhed, der tilsluttes, er i parringstilstand, blinker statusindikatoren blåt, og hvis stemmemeddelelser er aktiveret, hører du meddelelsen "klar til tilslutning".
  3. Med Bose soundbar tændt på Bose-fjernbetjeningen til soundbar skal du trykke på Bluetooth-knappen og holde den nede i to sekunder.
    Inden for 30 sekunder opretter enheden forbindelse til SoundBar, og du vil høre den samme lyd gennem begge enheder.
Når du afspiller Bluetooth-lyd via SoundBar, kan SimpleSync ikke bruges til at forbinde en anden højttaler eller hovedtelefoner.