Lifestyle® V10 underholdningssystem

Sælges fra 2008 - 2010

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Ændring af TV-videoformat

Dit system kan acceptere forskellige videoformater (dvs. NTSC eller PAL). Dette er f.eks. nyttigt, hvis systemet flyttes til et område, der bruger et andet format.

Sådan vælger du et videoformat:

Brug af systemmenuen

1. Tryk på knappen System på fjernbetjeningen
    Tip: Hvis systemmenuen ikke vises på TV'et, skal du kontrollere, at den korrekte TV-indgang er valgt
  2. Rul til højre for at vælge Video, og tryk derefter på knappen Enter
  3. Rul ned til TV-videoformat, og tryk derefter på knappen Enter
  4. Rul op eller ned for at vælge NTSC (US), PAL eller Multistandard (til TV, der understøtter PAL eller NTSC)
    Bemærk: Multistandard er ikke tilgængelig på tidligere softwareversioner
  5. Tryk på knappen Enter for at vælge formatet
  6. Tryk på knappen Afslut for at exi menuen
  7. Sluk for systemet, og vent på , at dine indstillinger gemmes, så de forsvinder fra systemvisningen .

Brug af systemdisplayet

Hvis denne indstilling forhindrer systemet i at vise video- og skærmmenuer, kan du ændre den fra displayet på systemkonsollen.
  1. Sluk for systemet
  2. Tryk på knappen Center på systemkonsollen, og hold den nede
  3. Tryk  gentagne gange på on/off -knappen (længst til venstre), mens du fortsætter med at holde knappen Center nede, indtil Video vises på systemets display
  4. Slip knappen Center , og tryk derefter gentagne gange på knappen Volume + (helt til højre) for at rulle gennem indstillingerne for evideo-formatet:
    1. NTSC INTERLACED NTSC
    2. NTSC PROGRESSIV NTSC
    3. PAL INTERLACED PAL
    4. PAL PROGRESSIV PAL
    5. MULTI INTERLACED PAL/NTSC
    6. MULTI PROGRESSIV PAL/NTSC
  5. Når den ønskede indstilling vises, skal du trykke på tænd/sluk -knappen (længst til venstre) for at vælge den og forlade menuen
  6. Power on your system
  7. Sluk for systemet, og vent på , at dine indstillinger forsvinder fra systemets display .