Lifestyle® 35 DVD-baseret hjemmebiograf

Sælges fra 2001 - 2004

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Ændring af TV-videoformat

Dit system kan acceptere forskellige videoformater (dvs. NTSC eller PAL). Dette er f.eks. nyttigt, hvis systemet flyttes til et område, der bruger et andet format.

Sådan vælger du et videoformat:

Brug af systemmenuen

1. Tryk på knappen Indstillinger på fjernbetjeningen
    Tip: Hvis systemmenuen ikke vises på TV'et, skal du kontrollere, at den korrekte TV-indgang er valgt
  2. Rul ned til Systemopsætning, og tryk derefter på knappen Enter
  3. Rul ned til mere, og vent på, at de yderligere indstillinger vises
  4. Rul ned til TV-format eller videoformat (etiketten afhænger af softwareversionen)
  5. Rul til højre eller venstre for at vælge NTSC eller PAL
  6. Tryk på knappen Afslut for at forlade menuen.

Brug af systemdisplayet

Hvis denne indstilling forhindrer systemet i at vise video- og skærmmenuer, kan du ændre i på displayet på systemkonsollen.
  1. Tryk på knappen Indstillinger på fjernbetjeningen
  2. Rul ned, indtil System Setup (Enter) (Systemopsætning (Enter) vises på konsoldisplayet, og tryk derefter på knappen Enter
  3. Rul ned til TV-format eller videoformat (etiketten afhænger af softwareversionen)
  4. Rul til højre eller venstre for at vælge NTSC eller PAL
  5. Tryk på knappen Afslut for at forlade menuen.