SoundTouch® 30 serie II Wi-Fi® musiksystem

Sælges fra 2014 - 2015

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Meddelelsen "kan ikke føje systemet til din SoundTouch-konto" vises

Denne meddelelse vises under konfigurationen, hvis et SoundTouch-system ikke kan tilknyttes din konto. Prøv følgende for at løse problemet:

På den enhed, der kører Bose-appen, skal du slå Wi-Fi fra og til igen.

I Wi-Fi-indstillingerne for den enhed, der kører Bose-appen, kan det hjælpe at genoprette forbindelsen ved at slå Wi-Fi fra og til igen.

Sørg for, at internetforbindelsen ikke er sat på pause eller deaktiveret for de nødvendige enheder.

Nogle internetudbydere giver dig mulighed for midlertidigt at afbryde adgangen til internettet for visse netværksenheder. Hvis din internetudbyder tilbyder denne funktion, skal du fjerne alle enheder og prøve igen.

Genstart din router.

Routeren skal muligvis nulstilles fra tid til anden - meget lig at genstarte en computer. Afbryd strømmen til routeren i 30 sekunder, og vent derefter på, at den starter op og opretter forbindelse. (Bemærk! Alle enheder, der er tilsluttet internettet, vil blive afbrudt under nulstillingen).

Nulstil dit produkt.

På samme måde som at genstarte en smartphone kan det være nødvendigt at nulstille dit produkt en gang imellem for at løse mindre problemer. Du kan finde flere oplysninger under nulstille dit produkt.

Frakobl alle enheder, der er klar til internettet (hvis tilsluttet), fra computeren.

Hvis f.eks. en USB-enhed, der kan oprette forbindelse til internettet, er tilsluttet computeren, skal du fjerne forbindelsen til enheden og kontrollere, om problemet er løst. Nogle internetbaserede enheder overtager computerens netværksforbindelse. Hvis et Ethernet-kabel, som jeg har tilsluttet til netværksporten på computeren, også er tilsluttet, skal du prøve at afbryde forbindelsen.

Søg efter og installér alle tilgængelige systemopdateringer.

Hvis du bruger Mac/PC-appen eller et musikbibliotek, der er gemt på en computer, skal du afgøre, om problemet er relateret til computerens sikkerhedskonfiguration.

VIGTIGT: Din computers sikkerhedssoftwar eyder beskyttelse mellem dit netværk og internettet. Før du forsøger dette forslag, skal du overveje, om det er sikkert midlertidigt at deaktivere sikkerhedssoftwaren. Hvis der ikke er nogen problemer, skal du prøve følgende.
På din computer skal du midlertidigt deaktivere alle firewalls eller sikkerhedsprogrammer én efter én. Hvis ydeevnen forbedres, når en af dem deaktiveres , kan problemet være relateret til konfigurationen af den pågældende software. Genaktiver al securit ysoftware, du har deaktiveret. I indstillingerne for den software, der påvirker ydeevnen, skal du tilføje SoundTouch-appen og SoundTouch-musikserveren som programmer, som softwaren ikke bør blokere.

Hvis du bruger PC/Mac-appen, skal du tilføje undtagelser for SoundTouch i enhver antivirus- eller firewall-software.

Hvis din firewall eller sikkerhedssoftware på din computer beder dig om at tillade adgang til SoundTouch, skal du tillade adgang. Hvis du nægter adgang, vil SoundTouch-systemet og den software , der ikke fungerer, være begrænset. Hvis du allerede har nægtet adgang, kan du prøve at afinstallere SoundTouch-appen, geninstallere den og derefter give adgang, når du bliver bedt om det, efter du har åbnet appen igen. Hvis du ikke bliver bedt om det, skal du gå til indstillingerne for din sikkerhedssoftware og tilføje SoundTouch-appen og SoundTouch-musikserveren som programmer, som softwaren ikke bør blokere.