Lifestyle® 18 serie III DVD-baseret underholdningssystem

Sælges fra 2006 - 2010

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Ingen video fra den indbyggede DVD-afspiller

Hvis du ikke kan se billedet på TV'et, når du afspiller en DVD på diskdrevet i systemet, kan du prøve følgende:

Kontroller, at TV'et er tændt, og at den korrekte indgang er valgt.

Nogle TV har en funktion, hvor indgangsvalg kan slås fra eller skjules fra skærmmenuen. Se brugervejledningen til TV'et for at få hjælp til at ændre TV-indgange og aktivere TV-indgange.

Prøv at deaktivere HDMI-CEC i menuen på den tilsluttede enhed.

CEC (Consumer Electronics Control) gør det muligt for enheder at sende kontroloplysninger (f.eks. Strøm, skift af indgang, fjernbetjening osv.) frem og tilbage via HDMI. CEC-implementering og -funktioner kan variere mellem forskellige mærker, hvilket kan forårsage forskellige problemer med styringen. Prøv at deaktivere CEC i menuen på den tilsluttede enhed, og prøv derefter igen. Afhængigt af mærket kan CEC være mærket forskelligt i menuen enhed. Du kan finde flere oplysninger under navne, der bruges af forskellige mærker til CEC.

Hvilken type disk afspilles?

DVD

VCD