Wave® musiksystem

Sælges fra 2004 - 2012

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Meddelelsen "DER opstod et problem under hardwareinstallationen" vises

Din computer viser muligvis denne meddelelse, hvis der er et problem med at kommunikere med Bose-systemet, der er tilsluttet via USB til computeren. Prøv følgende for at løse problemet:

Sørg for, at produktet er sluttet til en computer, der kører et understøttet operativsystem

Tilslutning af ePRODUCT til en computer, der kører et ikke-understøttet operativsystem, kan begrænse produktets evne til at fungere korrekt. Se bestemmelse af computerens operativsystem for at få oplysninger om, hvordan du finder computerens operativsystem

Frakobl og tilslut SoundLink USB-nøglen igen

Hvis du frakobler og tilslutter SoundLink USB-nøglen igen, kan det hjælpe computeren med at genkende den nye inputenhed. Når du tilslutter SoundLink USB-nøglen igen, skal du sørge for, at den sidder korrekt.

Slut produktet til en anden USB-port.

Tag produktet ud af USB-porten i os , og tilslut det til en anden port. Prøv at bruge en port, der er placeret et andet sted på computeren, og/eller undgå USB-hubs, da problemet kan være med gruppen af USB-stik eller en anden enhed, der er tilsluttet i den pågældende gruppe.

Hvis en USB-hub er i brug, kan du prøve at omgå den.

Nogle USB-hub 'er får  acomputeren til at have svært ved at kommunikere med USB-enheder. Hvis du bruger en USB-hub, skal du frakoble den og slutte produktet direkte til computeren for at finde ud af, om problemet er relateret til hubben .

Mens du opdaterer dit produkt, skal du frakoble alle andre USB-enheder fra computeren.

Frakobl alle USB-enheder (uden mus og tastatur) fra computeren, tilslut derefter systemet igen, og prøv at opdatere igen. Hvis opdateringen stadig ikke fuldføres, skal du frakoble de samme USB-enheder og genstarte computeren, derefter skal du tilslutte systemet igen og prøve igen. (Bemærk! USB-hubs anbefales ikke, når du forsøger at opdatere.)

Genstart computeren.

Genstart computeren ved at slukke helt for en dthen powerin git bac kon igen. Dette kan hjælpe med at løse mindre behandlingsproblemer med computeren.

Nulstil dit produkt.

På samme måde som at genstarte en smartphone kan det være nødvendigt at nulstille dit produkt en gang imellem for at løse mindre problemer. Du kan finde flere oplysninger under nulstille dit produkt.