Lifestyle® V35 underholdningssystem

Sælges fra 2010 - 2013

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Ændring af displaysprog

Du kan vælge mellem flere forskellige sprog for at få vist systemmenuerne, så du kan få vist oplysninger på dit foretrukne sprog.

Sådan vælges et sprog til systemmenuerne:

1.  Tryk på knappen Opsætning på systemkonsollen .
    Hvis menuen Opsætning ikke vises på dit TV, skal du kontrollere, at den korrekte TV-indgang er valgt.
  2. På fjernbetjeningen skal du trykke på knappen OK for at vælge Sprog , som er det første valg på listen.
  3. Rul op eller ned for at vælge et sprog, og tryk derefter på knappen OK .
  4. Tryk på knappen Afslut for at afslutte menuen.