Lifestyle® 18 serie III DVD-baseret underholdningssystem

Sælges fra 2006 - 2010

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Ændring af indstillinger for huskode

Indstilling af huskoden forbinder din fjernbetjening til dit system for pålidelig styring. Huskoden kan justeres for at undgå interferens i situationer, hvor en anden enhed uventet kontrollerer dit system.

Sådan ændres House Code:

1. Sluk for dit system
  2. Fjern batteridækslet bag på fjernbetjeningen
  3. Over batterirummet skal du bruge et lille redskab (dvs. papirclips eller pen) for at ændre placeringen af de første fire kontakter. Disse kontakter bestemmer systemets husregler
  4. Sæt batteridækslet på igen
  5. På systemkonsollen skal du trykke på knappen Enter og holde den nede . "House Code" vises på konsoldisplayet med fire firkanter, der angiver den aktuelle House Code
    Bemærk: Hvis der vises "House#" og seks firkanter, er MDU-tilstand aktiveret. Se indstilling af MDU-tilstand for at få flere oplysninger.
  6. Tryk på en vilkårlig knap på fjernbetjeningen, mens du holder knappen Enter nede. "Ny House Code" vises, og de fire firkanter ændres, så de afspejler den nye House Code
  7. Slip knappen Enter
    Bemærk: Hvis du har mere end én fjernbetjening til dit system, skal du matche House Code-kontaktens positioner på alle fjernbetjeninger til den nye indstilling.

Følg disse trin for at ændre indstillingerne for kode til fjernhus til udvidelse:

Bestem systemets huskode:
  1. Sluk for Lifestyle-systemet
  2. Løft frontpanelets dæksel på mediecentret
  3. Tryk på knappen Enter, og hold den nede. Ordene "House Code" efterfulgt af fire firkanter vises i displayet. Hvis "House#" efterfulgt af seks firkanter vises, er indstilling af MDU-tilstand aktiveret.
  4. Registrér placeringen af de firkanter, som angiver indstillingen af huskoden. Standardindstillingen for huskode er alle firkanter i ned-position
Find modelnummeret på den fjernbetjening, der bruges, ved at se på modelnummeret bag på fjernbetjeningen og ændre husnummeret på udvidelsesfjernbetjeningen, så det passer til systemet:
  1. Hvis udvidelsesfjernbetjeningen er en RC18S2:
    1. Fjern batteridækslet bag på fjernbetjeningen, og find de ni kontakter over batterirummet
    2. Skift placeringen af kontakterne 1, 2, 3 og 4 ved hjælp af en trykstift, papirclips eller pen, så de passer til placeringen af de firkanter, der vises på mediecenterskærmen
    3. Indstillingerne for kontakterne 5 til 9 afhænger af det udvidelsesprodukt, der er tilsluttet mediecenteret
    4. Sæt batteridækslet på igen
    5. Kontroller, at fjernbetjeningen fungerer
  2. Hvis udvidelsesfjernbetjeningen er en RC48S2 (Personal Music Center II):
    1. Tryk på knappen Opsætning på PMCII
    2. VIP den midterste knap ned, indtil "House Code" er valgt
    3. Tryk den midterste knap ind
    4. VIP den midterste knap op eller ned, indtil positionerne for de fire linjer svarer til positionerne for fire firkanter, der blev vist på mediecenterdisplayet
    5. Når den tilsvarende kode er fremhævet, skal du trykke på den midterste knap i.
    6. Tryk på SETUP for at forlade menuen
    7. Kontroller, at fjernbetjeningen fungerer