Bose Sport Earbuds

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Kontrol af den resterende batteriopladning

Find ud af, hvordan du kontrollerer batteriniveauet for dit produkt ved hjælp af produktlampen  eller Bose-appen, hvis det er relevant.

Resterende batteristatus

Når du bruger ørepropperne:
  • Når du fjerner ørepropperne fra opladeretuiet og sætter dem i ørerne, vil en stemmemeddelelse angive batteriniveauet for ørepuderne
  • Hvis du indstiller din genvej til at kontrollere batteriniveauet, skal du trykke på venstre øreprop og holde den nede. En stemmemeddelelse angiver batteriniveauet for øreproppen
  • Brug Bose Music-appen. Batteriniveauet for øreproppen vises på skærmbilledet "My Bose" og på startskærmen
Hvis den ene in-ear hovedtelefon har et lavere batteriniveau end den anden, fortæller talemeddelelsen dig om det laveste batteriniveau. Hvis batteriniveauet er lavt, hører du ”Lav batteriladning, oplad nu.”

Hvis du ikke ønsker at høre batteriniveauet, når du tænder for dit produkt, kan du deaktivere det i Bose musik-appen og gt; Indstillinger og gt; stemmemeddelelser.

Denne QC- og Sport-ørepudefunktion er blevet tilføjet i Bose Music App, versioner:
  • IOS: 5.0.2
  • Android 5.0.1
  • Firmwareversion 2.0.7

Under opladning af ørepropperne
  • Når du placerer ørepropperne i opladeretuiet, lyser statusindikatorerne for ørepuderne i henhold til opladningsstatus:

Stat

Angiver

1 LED-strømindikator lyser

0-20% batteriladning

2 lysdioder lyser

20-40% batteriladning

3 lysdioder lyser

40% - 60% batteriladning

4 lysdioder lyser

60-80% batteriladning

5 lysdioder lyser

80-100% batteriladning

Statuslys for ørepude
Statuslamperne på in-ear hovedtelefonerne findes på den udvendige overflade på hver in-ear hovedtelefon.

Batteristatus:
  • Langsomt pulserende hvid - oplader
  • Konstant hvid - fuldt opladet
  • Langsomt pulserende rød - skal oplades
  • Blinker rødt og hvidt - fejl, kontakt Boses kundeservice

Ørepudernes adfærd kan forårsage batterivariabler

Den højre ørepude er master eller mai nearbud; jeg styrer den venstre ørepude. Derfor kan batteriniveauet for den trådløse øreprop være forskelligt pga. celleforbrug, lyd og Bluetooth-streaming.

Yderligere egenskaber og variabler for ørepuder
  • Hvis du placerer den rigtige ørepude i etuiet af sig selv med lydstreaming, og etuiet er åbent, afspilles lyden fortsat
  • Hvis du placerer den højre ørepude i etuiet med lydstreaming og clos ethe-etuiet, stopper lyden, og ørepropperne slukkes
  • Hvis du placerer begge ørepuder i etuiet, og de ikke sidder på opladestifterne, forbliver ørepropperne tændt og aflades batteriet
  • Mikrofonen findes på den højre in-ear hovedtelefon. Når du taler i telefon, skal du bære den højre ørepude
  • Hvis du placerer begge ørepuder i opladeretuiet og holder låget åbent, forbliver ørepropperne tændt. Luk altid kabinettet for at reservere batteriet