SoundSport Free trådløse hovedtelefoner

Sælges fra 2017 - 2022

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Kontrol af den resterende batteriopladning

Find ud af, hvordan du kontrollerer batteriniveauet for dit produkt ved hjælp af produktlampen  eller Bose-appen, hvis det er relevant.

Kontroller den resterende batterikapacitet.

Kontrol af hovedtelefonernes batteriniveau under brug af hovedtelefonerne:

• Hver gang du fjerner hovedtelefonerne fra opladeretuiet, angiver en stemmemeddelelse fra højre øreprop batteriniveauet
  • Når du bruger hovedtelefonerne, vil en stemmemeddelelse angive, om batteriet skal oplades
  • Kontroller opladningsniveauet i det nederste højre hjørne af startskærmen i Bose Connect-appen
  • Hvis enheden er tilsluttet en Apple-enhed, viser enheden hovedtelefonernes batteriniveau i nærheden af skærmens øverste højre hjørne og i meddelelsescenteret

Kontrol af hovedtelefonernes batteriniveau under opladning af hovedtelefonerne:

Når der sættes en ørepude i, lyser den tilsvarende opladningsindikator i henhold til opladningsstatus nedenfor.

Charging case battery lights
• ○ ○ ○ ○ 0% - 20%
• • ○ ○ ○ 20% - 40%
• • • ○ ○ 40% - 60%
• • • • ○ 60% - 80%
• • • • • 80% - 100%

Forstå batteriets funktionsmåde

• Når ørepropperne fjernes fra etuiet, angiver kun den højre ørepude batteriets procentniveau for den pågældende øreprop. Stemmemeddelelsen angiver ikke batteriniveauet for venstre øreprop
  • Når headsettet er sluttet til din enhed, der kører Bose Connect-appen, viser appen den laveste batteriprocent af de to ørepropper. For eksempel: Hvis den venstre øreprop er opladet til 30 %, og den højre øreprop er opladet til 80 %, angiver stemmemeddelelsen et batteriniveau på 80 %, men Connect-appen viser et batteriniveau på 30 %. Dette er normalt

Bemærkning om batterilevetid: Et sundt batteri uden "Find mine knopper" tændt bør vare ca. halvanden uge. Ca. 10 dage. Hvis "Find mine knopper" er aktiveret, kan det vare ca. 5 dage. Det er grove tilnærmelser på grund af de mange variabler, så det er altid bedst at se oplysningerne om batteriets LED.