SoundLink® trådløs mobilhøjttaler

Sælges fra 2011 - 2014

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Kontrol af den resterende batteriopladning

Find ud af, hvordan du kontrollerer batteriniveauet for dit produkt ved hjælp af produktlampen  eller Bose-appen, hvis det er relevant.

Kontroller den resterende batterikapacitet.

Batteristatusindikatoren er normalt slukket for at spare på batteristrømmen. For at kontrollere opladningsniveauet skal du trykke på tænd/sluk -knappen og holde den nede og holde øje med batteriindikatoren.
  • icon Lyser rødt konstant: 20 % eller mindre
  • icon Konstant gul: 20-70 %
  • icon Lyser grønt: 70 % eller mere
Led'en for batteristatus vil altid være et halvt fuldt batterisymbol.

Du kan ikke kontrollere det resterende opladningsniveau for et batteri, der er gået i beskyttelsestilstand. Hvis batteriet ikke har været brugt i syv dage eller længere, skal du først tilslutte det til strømmen.

I nogle tilfælde er det muligt, at batteristatusindikatoren og "resterende opladningsniveau" ikke er synkroniseret efter en periode uden aktivitet. Hvis du kører batteriet ned, indtil du ser, at den røde batteristatusindikator lyser, kan det løse problemet med at tilføre strøm igen. Du kan finde flere oplysninger under opladning af batteriet

Hvis batteristatusindikatoren altid er rød, skal du se batteriindikatoren er altid rød.