Bose® Bluetooth® headset serie 2

Sælges fra 1970 - 2015

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Kontrol af den resterende batteriopladning

Find ud af, hvordan du kontrollerer batteriniveauet for dit produkt ved hjælp af produktlampen  eller Bose-appen, hvis det er relevant.

Kontroller den resterende batterikapacitet.

Du kan bestemme det resterende batteriopladningsniveau ved at tænde for headsettet og finde batteriindikatoren på siden af headsettet. Hvis headsettet allerede er tændt, og ingen indikatorer lyser, skal du trykke på en vilkårlig knap på headsettet for at aktivere Bluetooth- og batteriindikatorerne, da de slukkes efter 10 sekunders inaktivitet for at spare på batteriet
  • Et grønt lys angiver, at 1½ til 4½ timers taletid er tilbage. Headsettet har mere end 30 % af opladningen tilbage
  • Et gult lys angiver, at der er 10 minutter til 1½ timers taletid tilbage. Headsettet har ca. 30-5% af opladningen tilbage
  • Et blinkende rødt lys angiver, at der er mindre end 10 minutters taletid tilbage. Headsettet har mindre end 5 % af opladningen tilbage
  • Hvis der ikke vises noget lys, når du har trykket på en knap for at aktivere batteriindikatoren, og headsettet er tændt, er der mindre end 2 % tilbage af opladningen
Du kan finde flere oplysninger i om LED-indikatorstatuslys og -oplysninger.