Wave® musiksystem

Sælges fra 2004 - 2012

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Udskiftning af batterierne i fjernbetjeningen

Fjernbetjeningen fungerer på batteristrøm. Når batterierne bliver svagere, kan fjernbetjeningen holde op med at fungere eller fungere med mellemrum. Lær, hvordan du åbner batterirummet for at fjerne og isætte nye batterier.

Sådan udskiftes fjernbetjeningens batteri:

1. På den nederste kant af fjernbetjeningen skal du finpuds låsen til venstre og holde den nede
  2.  Mens du holder tappen til venstre, pul lågen ud af fjernbetjeningen
  3. Fjern det gamle batteri, og isæt et nyt CR2032 eller DL2032 batteri
    Tip: Når  du sidder i batteridækslet , skal + symbolet på dejen være synligt for dig
  4. Skub døren tilbage i fjernbetjeningen.

Replacing battery