Lifestyle® 18 serie III DVD-baseret underholdningssystem

Sælges fra 2006 - 2010

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Ved hjælp af composite- eller S-video-kabel

Du kan tilslutte video til dit system og TV ved hjælp af komposit- eller S-video-kabler: Komposit er mere almindeligt, og S-video giver en bedre billedkvalitet.

Hvis du vil bruge en sammensat/S-Video, skal du følge disse trin:

1. Tilslut composite- eller S-Video-kablet til de relevante videoudgangsstik på Media Center-tilslutningspanelet
  2. Tilslut composite- eller S-Video-kablet til de relevante videoindgangsstik på TV'et.
Fra systemdisplayet:
  1. Sluk for Lifestyle-systemet
  2. Tryk på knappen Enter på kontrolpanelet på mediecenteret, og hold den nede
  3. Tryk på knappen Enter, mens du holder den nede, på knappen Gem på mediecenterets kontrolpanel, indtil "Video:" vises på displayet
  4. Fortsæt med at holde knappen Enter nede, og tryk på knappen Lydstyrke op, indtil "Video: NTSC Composite + S-Video" vises på displayet. Når det ønskede valg vises, skal du slippe knappen Enter
Fra TV'et:
  1. Tænd for Lifestyle-systemet, og vælg CBL-sat-lydkilden
  2. Kontroller, at TV'et er tændt, og at den korrekte indgang er valgt
  3. Tryk på knappen System på fjernbetjeningen
  4. Tryk på højre pil, indtil "Video" er valgt. Tryk på knappen Enter
  5. Tryk på pil ned, indtil "videostik" er valgt. Tryk på knappen Enter
  6. Tryk på pil ned for at vælge "Composite + S-Video", og tryk på knappen Enter
  7. Tryk på knappen Afslut for at forlade menuen