SoundTouch® Portable serie II Wi-Fi® musiksystem

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Udskiftning af batteriet i dit produkt

Batteriet i dit produkt kan fjernes, så du kan indsætte et nyt batteri, hvis batteriet bliver svagere eller dør. Find ud af, hvordan du får adgang til og udskifter batteriet.

Montering eller afmontering af batteriet.

Sådan fjernes batteriet:
  1. Brug den 2,5 mm skruenøgle, som følger med erstatningsbatteriet, til at fjerne de to skruer i bunden af højttaleren
  2. Skub op på bagsiden af dækslet, indtil det er på plads glider lidt op.
  3. Træk dækslet op og væk fra højttalerens bagside
  4. Brug 2,5 mm skruenøglen til at fjerne de to skruer, som fastgør batteriet (de er placeret i bunden af højttaleren)
  5. Træk batteriet lige ud af højttaleren
Sådan tilsluttes batteriet:
  1. Sæt skruerne i igen, og spænd dem 2,5 mm skruenøglen
  2. Flugt hullerne inde i dækslet med forankringsstængerne på bagsiden af højttaleren, og tryk dækslet på plads
  3. Skub dækslet ned på fastgørelsesskruerne, indtil det stopper
  4. Udskift og spænd skruerne i bunden af dæksel