CineMate® digitalt højttalersystem til hjemmebiograf

Sælges fra 2005 - 2012

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Bestemmer, hvilke enhedskoder din fjernbetjening bruger

Din fjernbetjening kan fortælle dig, hvilke koder der er blevet programmeret til at aktivere styring af dit udstyr. Dette er nyttigt, hvis du skifter fjernbetjening eller udstyr, eller hvis du vil have koderne ved hånden til fremtidig brug.

Sådan finder du ud af, hvilken enhedskode der er programmeret i fjernbetjeningen:

1. På fjernbetjeningen skal du trykke på knappen Opsætning og holde den nede, indtil alle fem kildeknapper lyser
  2. Tryk på og hold knappen SOURCE nfor den enhed, du vil kontrollere (TV, CBL-sat, DVD, VCR eller AUX) nede i ca. tre sekunder, så kun lyset forbliver tændt
  3. Tryk på INFO knappen
  4. Determin ekoden ved at tælle kildens butto nlight blinker (f.eks. betyder det  tallet 5. Nul angives med et langt blink):
    1. Tryk  på 1, og tæl det høje tflashan sfor det første ciffer
    2. Tryk på 2og tæl den suk tflashan sfor det andet ciffer
    3. Tast  3 og tæl det tredje  ciffer
    4. Tryk  på 4og tæl den suk tflashan sfor det fire cifre
    5. Tryk  på 5, og tæl den suk tflashan sfor det femcifrede tal
  5. Tryk på knappen Afslut