Wave® musiksystem

Sælges fra 2004 - 2012

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Deaktiverer demotilstand

Systemet har en demonstrationstilstand, som bruges til skærme i butikken. Hvis dit system er i demotilstand, skal du finde ud af, hvordan du afslutter det og genoptager normal brug af systemet.

Sådan afsluttes demotilstand:

1. På fjernbetjeningen skal du trykke på og holde knappen Alarmtid nede, indtil - MENUEN OPSÆTNING - vises , så displayet på WAV -lydskærmen vises
  2. Tryk på og hold knappen forudindstilling 1 nede, indtil - DEMOOPSÆTNING - vises
  3. Tryk på Tune & gt; butto nso DEMO MODE – ON vises
  4. Tryk på knappen time + ON eso DEMO MODE – FRA vises
  5. Tryk på knappen alarmtidspunkt for at forlade menuen.