Lifestyle® 35 DVD-baseret hjemmebiograf

Sælges fra 2001 - 2004

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Deaktiverer demotilstand

Systemet har en demonstrationstilstand, som bruges til skærme i butikken. Hvis dit system er i demotilstand, skal du finde ud af, hvordan du afslutter det og genoptager normal brug af systemet.

Skub demodisken ud for at afslutte demotilstand.

Hvis der er en demodisk i diskbakken på systemkonsollen, skifter systemet til demotilstand. Sådan skubbes disken ud og afsluttes demotilstand:
  1. Tryk samtidigt på knapperne Enter, All Off og Open/CLOSE på systemkonsollen
  2. Geneknapperne , og tryk derefter på knappen Åbn/Luk for at åbne diskskuffen
  3. Fjern demodisken, og tryk derefter på knappen Åbn/Luk for at lukke diskskuffen
Tip:  Hvis det ikke virker, skal du nulstille systemet. Tryk derefter på knappen Open/CLOSE på systemkonsollen for at aktivere funktionen eller trykke på andre knapper. Du kan finde flere oplysninger under nulstilling af dit produkt.