Bose TV Speaker

Sælges fra 2020 - aktuelt

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Brug en anden fjernbetjening til at betjene dit Bose-system

Dit system kan modtage IR-kommandoer fra andre fjernbetjeninger. Dette er f.eks. nyttigt, hvis du vil programmere en universalfjernbetjening fra tredjepart til at betjene flere enheder i hjemmet, herunder dit Bose-system. Find ud af, hvordan du styrer dit system med en anden fjernbetjening.

Sørg for, at din højttaler er opdateret.

Hvis din højttaler blev købt i midten af 2020, skal dens firmware muligvis opdateres for at aktivere IR-indlæringsfunktionen. Dette giver dig mulighed for at lære systemets lydstyrke og lydløse kommandoer fra en anden IR-fjernbetjening (infrarød). Du kan finde flere oplysninger under opdatering af softwaren eller firmwaren til dit produkt.

Brug en anden fjernbetjening til at betjene dit system.

Brug HDMI-CEC til at betjene dit system

MOS tnyere enheder med HDMI-funktion CEC (Consumer Electronics Control). Hvis dit system og andre enheder (dvs. Tv, Blu-ray, kabelboks osv.) er tilsluttet ved hjælp af HDMI-kabler. Se i menuerne på hver enhed for at finde HDMI-CEC-indstillinger. Når den er aktiveret, kan fjernbetjeninger til disse enheder muligvis styre lydstyrke, mute og strøm til dit system. (Tip: Afhængigt af mærket henvises der muligvis til CEC med et andet navn i menuen enhed. Du kan finde flere oplysninger under navne, der bruges af forskellige mærker til CEC.)

Programmer en universalfjernbetjening til at betjene dit system

Du kan bruge en fjernbetjening, der sender infrarøde (infrarøde) kommandoer til at styre din højttaler. Din højttaler kan ikke styres af fjernbetjeninger , der bruger RF-kommandoer (radiofrekvens).

Se programmeringsinstruktionerne for universalfjernbetjeningen. Hvis der er en liste over koder, du kan prøve, kan du prøve hver af de angivne koder for at betjene Bose-produkter, indtil du finder et, der fungerer bedst. (Bemærk! Universalfjernbetjeninger har muligvis koder til at styre eller har fuld kontrol over alle enheder).

Lær dit system at kende volumen og Mut e-handel på en anden fjernbetjening

Du kan lære din højttaler at genkende volumen- og mute-knapperne på en fjernbetjening, der sender IR-kommandoer (infrarød) - også selvom det ikke er en universalfjernbetjening. Dette vil ikke fungere for fjernbetjeninger, som tsend RF-kommandoer (radiofrekvens), til at styre enheder.
  1. O nBoses fjernbetjening skal du trykke på TV -knappen og holde den nede, indtil TV'et og Bluetooth-indikatorerne på højttaleren blinker tre gange, og derefter lyser de hvidt
    Tip: Højttaleren er i programmeringstilstand, mens lysene lyser hvidt. Hvis de holder op med at lyse hvidt, skal du gentage dette trin og prøve igen
  2. Tryk på knappen Lydstyrke +
  3.  På den fjernbetjening, som du vil betjene dit Bose-system med, skal du trykke på knappen Lydstyrke op og holde den nede , indtil din højttaler afspiller en tone:
    • Hvis TV-lyset på din højttaler blinker gult to gange og derefter lyser hvidt, lærte den kommandoen
    • Hvis TV-lampen på din højttaler blinker rødt to gange og derefter lyser hvidt, har den ikke lært kommandoen. Prøv igen. Hvis det ikke virker efter et par forsøg, kan højttaleren ikke lære kommandoerne for den pågældende fjernbetjening
  4. Gentag trin 2 - 3 ved hjælp af knapperne Lydstyrke ned på fjernbetjeningerne
  5. Gentag trin 2 - 3 ved hjælp af knapperne Lydløs på fjernbetjeningerne.

Betjen strømmen til dit system med en fjernbetjening

Systemet kan tænde og slukke automatisk medfjernbetjeningen . Hvis du vil have systemet til at tænde automatisk, når der er lyd, skal du se slå automatisk vækning til eller fra. Dit syste mvil også slukke automatisk efter 20 minutter uden interaktion.