SoundTouch 300 soundbar

Sælges fra 2016 - 2018

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Programmering af fjernbetjening

Den universelle fjernbetjening til dit system kan styre andre enheder, f.eks. en kabelboks eller en Blu-ray-afspiller, der er sluttet til dit produkt. Lær, hvordan du programmerer universalfjernbetjeningen til at betjene en tilsluttet enhed.

Kontroller tilsluttede enheder med CEC.

Dit system understøtter CEC (Consumer Electronics Control), og du kan styre andre enheder, der også understøtter CE Cjust ved at slutte dem til dig via HDMI. Når du bruger CEC-produkter med HDMI, er det ikke nødvendigt at programmere fjernbetjeningen. Du skal bare sørge for, at CEC er aktiveret i systemmenuen og i menuerne o Fall tilsluttede enheder. Nogle producenter henviser til CEC med forskellige navne.

Til at teste CEC-styring af tilsluttede enheder

1. Styrken i dit system
  2. Du kan teste kontrollen over dit TV ved at slukke det. Eller for at teste en anden enhed (dvs. Kabelboks eller Blu-ray-afspiller), sluk for enheden, og tænd for TV'et.
  3. På din Bose-fjernbetjening skal du trykke på knappen for den enhed, du vil betjene (dvs. TV ELLER CBL-SAT). Hvis CEC fungerer, er både enheden og dit system ved at tænde
  4. Prøv nogle andre almindelige kontroller (dvs. kanal, vejledning, kapitel osv.).
    Bemærk: CEC styrer muligvis ikke alle funktioner sof alle enheder.

Programmér din fjernbetjening.

Her er nogle ting, du skal vide:

• Nogle mærker har også andre enheder, så du skal muligvis prøve flere kodesfor at finde en, der fungerer
  • Hvis de seks kildeknapper på fjernbetjeningen blinker tre gange, når du trykker på VOL+ under programmering, er der ingen yderligere koder for mærket
  • Hvis kildeknappen på fjernbetjeningen slukkes, er den ikke i programmeringstilstand. Start programmeringsprocessen igen
  • Selvom du kan betjene mange enheder med én fjernbetjening, kan den muligvis ikke styre eller styre alle enheder helt

Sådan programmeres fjernbetjeningen:

1. Find koden til det mærke, du vil kontrollere, i brochuren med fjernbetjeningskoden, der følger med systemet
    Tip: Hvis du har brug for kodehæftet, skal du søge efter og vælge dit produkt på bose.com/supportog derefter klikke på fanen Downloads
  2.  På fjernbetjeningen skal du trykke på knappen SOURCE på den enhed, du vil betjene (TV, AUX, CBL/sat eller DVD) og holde den nede, indtil alle seks kildeknapper lyser
  3. Slip knappen, så kun den knap, du holdt nede, lyser
  4. Indtast koden for mærket eDevice , og tryk derefter på knappen VOL+
  5. Kontroller, om fjernbetjeningen styrer enheden:
    • På TV'er skal du trykke på kanalknapperne , ntryk på Menu , og prøv at søge med pileknapperne
    • Ved kabel-/satellitbokse skal du trykke på knappen GUIDE og prøve at søge med pileknapperne
    • For DVD/BU-ray-afspillereskal du trykke på knappen GUIDE og prøve at gennemse med pileknapperne
    • For spilsystemer kan du prøve at gennemse med pileknapperne
  6. Hvis koden fungerer, skal du trykke PÅ EXIT for at gemme dine indstillinger
  7. Hvis koden ikke fungerer, skal du trykke på VOL+ for at vælge den næste kode for mærket og derefter gentage trin 5.