Lifestyle 550 home entertainment system

Sælges fra 2018 - 2021

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Programmering af fjernbetjening

Den universelle fjernbetjening til dit system kan styre andre enheder, f.eks. en kabelboks eller en Blu-ray-afspiller, der er sluttet til dit produkt. Lær, hvordan du programmerer universalfjernbetjeningen til at betjene en tilsluttet enhed.

Brug Bose-menuen til at programmere din fjernbetjening.

For at oprette forbindelse til et TV:
  1. Tryk  på KNAPPEN OPSÆTNING på konsollen eller fjernbetjeningen for at få vist systemmenuen på dit TV.
  2. Brug fjernbetjeningen til at vælge en indstilling:
    • Autoprogram til TV-fjernbetjening guider dig gennem programmering af din fjernbetjening.
    • Avanceret opsætning giver dig mulighed for at indtaste dit TV's mærke og model. Hvis enten mærket eller modellen ikke er tilgængelig, vil det guide dig til at trykke på knapperne på TV-fjernbetjeningen for at genkende TV'et.
Sådan styres en tilsluttet enhed:
  1. På konsollen eller fjernbetjeningen skal du trykke på KNAPPEN OPSÆTNING for at få vist systemmenuen på dit TV.
  2. Brug fjernbetjeningen til at vælge Enhedshåndtering.
  3. Vælg Tilføj , og følg instruktionerne på skærmen.
    • Hvis du allerede har tilføjet enheden, skal du først vælge Fjern under Enhedshåndtering og følge instruktionerne for at fjerne enheden. Efter skal du vælge Tilføj for at genoprette forbindelsen og konfigurere enheden.
    • Hvis din enhed er tilsluttet via HDMI og understøtter CEC (Consumer Electronics Control), er du klar.
    • Hvis du bliver bedt om at vælge et mærke og en model, skal du indtaste oplysningerne for din enhed og følge instruktionerne.
Brug af IR-emittere:
Hvis din fjernbetjening ikke styrer eller periodisk styrer sa-enheden, skal du prøve de medfølgende IR-emittere. Da systemkonsollen - ikke fjernbetjeningen - styrer din enhed, kan placering af konsollen forhindre betjening af enheden. Hvis der placeres en IR-sender på enheden, sikrer det dog, at fjernbetjeningens signal hele tiden når enheden.
  1. Sæt IR-emitte -kablet i IR -stikket bag på konsollen.
  2. Plac ean-emitter på kabl eon eller i nærheden af den enhed , der skal kontrolleres. (Der er 3 sendere på kablet i nærheden af flere enheder, hvis det er nødvendigt.)
    Tip: Fjernbetjeningssensoren på TV'et eller enheden i blødgør en lille gennemsigtig plasti foran på enheden.
Sådan tændes/slukkes enhederne automatisk på samme tid:
Hvis dine enheder er tilsluttet via HDMI og understøtter CEC (Consumer Electronics Control), bør de automatisk tænde/slukke, når du tænder/slukker for dit Bose-system. Hvis en enhed ikke er tilsluttet via HDMI eller ikke understøtter CEC, kan du tænde /slukke for systemet, når du tænder/slukker for dit Bose-system:
  1. På konsollen eller fjernbetjeningen skal du trykke på KNAPPEN OPSÆTNING for at få vist systemmenuen på dit TV.
  2. Brug fjernbetjeningen til at vælge Power Macro.
  3. Vælg den ekstra enhed, du vil tænde/slukke for, når du tænder/slukker for dit Bose-system.