Lifestyle® 35 DVD-baseret hjemmebiograf

Sælges fra 2001 - 2004

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Programmering af fjernbetjening

Den universelle fjernbetjening til dit system kan styre andre enheder, f.eks. en kabelboks eller en Blu-ray-afspiller, der er sluttet til dit produkt. Lær, hvordan du programmerer universalfjernbetjeningen til at betjene en tilsluttet enhed.

Sådan programmeres fjernbetjeningen:

1. Tryk på knappen Indstillinger på fjernbetjeningen
    Tip: Hvis systemmenuen ikke vises på TV'et, skal du kontrollere, at den korrekte TV-indgang er valgt
  2. Rul ned for at vælge Systemopsætning, og tryk derefter på knappen Enter
  3. Rul ned for at vælge flere , så der vises flere indstillinger
  4. Rul til Send IR-kommandoer , og vælg Nej
  5. Rul for at modtage IR-kommandoer , og vælg Nej
  6. Rul til Opsætning af fjernbetjening, og tryk derefter på knappen Enter
  7. Scrol lright vælger ikke den kilde, der bruges til at skifte TV-kanal, og tryk derefter på knappen Enter . (Hvis du f.eks. har sluttet en kabelboks til T von systemkonsollen, skal du vælge TV)
  8. Rul ned for at vælge TV-mærke, og rul derefter til venstre eller højre for at vælge TV-mærket.
  9. Rul ned for at vælge TV-enhedskode, og rul derefter til højre for at vælge den første kode
  10. Test fjernbetjeningen:
    • Hvis den styrer din enhed, skal du trykke på knappen Enter for at afslutte
    • Hvis den ikke kontrollerer din devic eor har begrænset funktionalitet, skal du gentage disse trin med den næste kode for mærket.
Gentag trin 8 og  9for at programmere din fjernenhed til at nå dit system, men vælg [SOURCE] mærket og [SOURCE] COD istedet for TV Bran dand TV-koden. ( Hvis du f.eks. vil styre en DVD-afspiller , der er tilsluttet AUX på systemkonsollen, skal du vælge AUX Brand og AUX Code i trin 8 og 9.)

Tip: Din systemkonsol styrer andre enheder, ikke din fjernbetjening.  Hvis du har sværekontrol af en enhed, skal du tilslutte en IR-sender. En sender kan bruges sammen med dit system.
  1. Tilslut senderen til IR -stikket på systemkonsol
  2. Placer den flade side af IR-senderen på eller i nærheden af fjernsensoren på den eller de enheder, der skal styres.
    Tip: Fjernbetjeningssensoren på enheden er ofte en lille gennemsigtig plastik på forsiden af enheden.

Følg disse trin for at bruge TV-sensoren:

1. Tilslut TV-sensoren til TV-sensorstikket på Media Center-tilslutningspanelet. Tv-sensorstikket er af samme type og i nærheden af IR-senderen og serielle datastik. Tv-sensorstikket er det øverst
  2. Kontroller, at TV'et er tændt, og at den korrekte indgang er valgt
  3. Tryk på knappen Indstillinger på fjernbetjeningen
  4. Tryk på pil ned, indtil "TV Status" er valgt
  5. I højre side af skærmen vises forskellige oplysninger. Se "TV-strømstatus"
  6. Flyt den flade side af TV-sensoren langsomt rundt om bagsiden af TV'et, indtil "TV Power Status" viser "ON"
  7. Brug den selvklæbende tape til at fastgøre TV-sensoren til dette sted
  8. Tryk på pil ned, indtil "System Setup" (Systemopsætning) er valgt, og tryk på Enter
  9. Tryk på pil ned, indtil "TV Power" er valgt
  10. Tryk på venstre eller højre pil, indtil "automatisk" er valgt
  11. Tryk på knappen Afslut for at forlade indstillingsmenuen
Bemærk: Tv-sensoren er ikke kompatibel med plasma-, LCD- eller DLP-TV.