CineMate® 15 højttalersystem til hjemmebiograf

Sælges fra 2014 - aktuelt

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Programmering af fjernbetjening

Den universelle fjernbetjening til dit system kan styre andre enheder, f.eks. en kabelboks eller en Blu-ray-afspiller, der er sluttet til dit produkt. Lær, hvordan du programmerer universalfjernbetjeningen til at betjene en tilsluttet enhed.

Sådan programmeres fjernbetjeningen:

Her er nogle ting, du skal vide:

• Nogle mærker har alle enheder, så du skal muligvis bruge alle koder for at finne , at det virker
  • Hvis kildeknappen på fjernbetjeningen slukkes, er den ikke i programmeringstilstand. Start programmeringsprocessen igen
  • Selvom din enhverale fjernbetjening kan betjene mange enheder, kan den muligvis ikke styre eller styre alle enheder fuldt ud.

Sådan programmeres universalfjernbetjeningen:

1. Find koden for det mærke, du vil betjene, i den brochure med fjernbetjeningskoden, der fulgte med systemet
    Tip: Hvis du har brug for brochuren med koder, skal du søge efter og vælge dit produkt på bose.com/supportog derefter klikke på fanen Downloads
  2. På fjernbetjeningen skal du trykke på og holde knappen SOURCE på den enhed, du vil styre (dvs. nede Tv eller CBL-sat), indtil alle seks kildeknapper lyser
  3. Slip knappen, så kun den e-knap, du holdt, lyser
  4. Indtast koden for enhedens mærke, og tryk derefter på knappen vol+
    Tip: Hvis alle seks kildeknapper blinker tre gange, blev der indtastet en ugyldig kode
  5. Kontroller, om fjernbetjeningen styrer enheden:
    •  For TV'er skal du bruge  kanalknapperne , ntryk på Menu , og prøv at gennemse med pileknapperne
    •  Ved kabel-/satellitbokse skal du trykke på KNAPPEN GUIDE og prøve at navigere med pileknapperne
    • For DVD/BU-ray-afspillere skal du trykke på Menu - eller GUIDE -knappen og prøve at gennemse med pileknapperne
    • For spilsystemer kan du prøve at browse med pileknapperne
  6. Hvis koden fungerer, skal du trykke PÅ EXIT for at gemme dine indstillinger
  7. Hvis koden ikke virker, skal du trykke på VOL + for at vælge den næste kode for mærket og derefter gentage trin 5
    Tip: Hvis de seks kildeknapper på fjernbetjeningen blinker tre gange, er der ingen yderligere koder for mærket.

Når den er programmeret, skal du trykke på enhedsknappen på fjernbetjeningen for at styre enheden.

Når du har programmeret fjernbetjeningen for at betjene en ekstern enhed, skal du trykke på enhedsknappen på fjernbetjeningen for at tænde den enhed, du vil styre. Hvis du f.eks. vil styre din kabel- eller satellitboks, skal du trykke på knappen CBL-sat på fjernbetjeningen og derefter trykke på de knapper, du vil styre på din kabel- eller satellitboks.