3·2·1® GS serie II DVD-baseret underholdningssystem

Sælges fra 2004 - 2008

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Programmering af fjernbetjening

Den universelle fjernbetjening til dit system kan styre andre enheder, f.eks. en kabelboks eller en Blu-ray-afspiller, der er sluttet til dit produkt. Lær, hvordan du programmerer universalfjernbetjeningen til at betjene en tilsluttet enhed.

Sådan programmeres fjernbetjeningen:

1. Tænd for den enhed , du vil styre
  2. På fjernbetjeningen skal du trykke på og holde knappen SOURCE på den enhed, du vil betjene (TV, CBL-sat eller AUX) nede i ca. fem sekunder , indtil fjernlyset lyser
  3. Indtast kildekoden: Fjernlyset blinker, når hvert ciffer er indtastet, og slukker, når det er indtastet helt. Hvis der indtastes en forkert kode, blinker lampen otte gange, og slukkes. Hvis dette sker, skal du vente 10 sekunder og derefter prøve igen
    Tip: Hvis du har brug for kodehæftet, skal du søge efter og vælge dit produkt på bose.com/supportog derefter klikke på fanen Downloads
  4. Peg fjernbetjeningen mod kilden , og tryk på tænd  /sluk -knappen for kilde
    Tip: Hvis tænd/sluk -knappen fungerer, kan du prøve andre knapper. Hvis du ikke kan styre enheden helt, kan du prøve en anden kode.

Sådan indstiller du en knap til TV-kanalstyring på fjernbetjeningen:

1. På fjernbetjeningen skal du trykke på knappen Forrige eller sidste og holde den nede, indtil lyset på de fjernede egbastoner, nblinker for at vise den aktuelle indstilling: Et blin kfor TV (standardindstilling); to blink for CBL-sat; dette blinker for AUX
  2. Tryk på den knap, du vil bruge til at styre TV-kanaler (TV, CBL-sateller AUX). Hvis f.eks. en kabelboks i er tilsluttet til CBL-sat på systemkonsollen, skal du vælge CBL-sat. Når du derefter trykker på knappen CBL-sat på fjernbetjeningen, hører du kabellyd og kan skifte kanal
  3. Tryk på EXI tbutto nfor at gemme indstillingen.