Lifestyle® 35 DVD-baseret hjemmebiograf

Sælges fra 2001 - 2004

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Indstilling af TV-formatforhold

Med indstillingen TV Aspect Ratio kan du justere størrelsen på den video, der afspilles på dit system, så den passer til den tilsluttede TV-skærm. Dette er nyttigt til ældre 4:3-TV eller til at zoome eller skalere et billede korrekt til et widescreen-TV.

Sådan indstiller du TV'ets billedformat:

1. Tryk på knappen Indstillinger på fjernbetjeningen
    Tip: Hvis systemmenuen ikke vises på TV'et, skal du kontrollere, at den korrekte TV-indgang er valgt
  2. Rul ned for at vælge Systemopsætning, og tryk derefter på knappen Enter
  3. Rul ned for at vælge DVD Setup, ntryk på knappen Enter
  4. Rul ned for at vælge Billedformat
  5. Rul til venstre for højre for at vælge 4:3 (for ældre TV'er) Eller 16:9 (til nyere widescreen-TV)
    Tip: Hvis 4:3 er valgt, skal du også indstille Billedformat . Du kan finde flere oplysninger under ændre indstillingen Billedformat
  6. Tryk på knappen Afslut for at afslutte menuen.