Lifestyle® 35 DVD-baseret hjemmebiograf

Sælges fra 2001 - 2004

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Indstilling af forældrekontrol

Forældrekontrol giver dig mulighed for at forhindre brugere i at se film baseret på vurderingen. Du kan vælge "Lås diske, der ikke er klassificeret" for at blokere diske, der ikke er bedømt, eller "Lås diske, der er klassificeret ovenfor" for at blokere diske, der er over en bestemt værdi. Disse indstillinger er baseret på MPAA-klassificeringer, der typisk er kodet på dvd'en.

Indstilling af forældrekontrol:

Indstillingerne for forældrekontrol er baseret på de MPAA-klassifikationer, der er kodet til DVD'er. Du kan angive bedømmelser for bedømte og ikke-bedømte dvd'er.

Indstilling af forældrekontrol for bedømte dvd'er

Indstillingen tilladte bedømmelser blokerer DVD'er, der er klassificeret højere end den valgte bedømmelse. Hvis tilladte bedømmelser f.eks. er indstillet til 5, blokeres dvd'er med en bedømmelse på 6 eller højere. Sådan vælges en indstilling:
  1. Tryk på knappen Indstillinger på fjernbetjeningen
    Tip: Hvis systemmenuen ikke vises på TV'et, skal du kontrollere, at den korrekte TV-indgang er valgt
  2. Rul til Systemopsætning, og tryk derefter på knappen Enter
  3. Rul til DVD Setup, og tryk derefter på knappen Enter
  4. Rul til Konfiguration af forældrekontrol , og tryk derefter på knappen Enter
  5. Indtast din adgangskode, eller opret en, og tryk derefter på knappen Enter
  6. Rul til tilladte bedømmelser , og vælg det ønskede begrænsningsniveau
  7. Tryk tre gange på knappen Afslut for at afslutte menuen.

Indstilling af forældrekontrol for ikke-bedømte dvd'er

Indstillingen Begræns ikke-vurderede titler kan blokere dvd'er, der ikke har en bedømmelse. Sådan vælges en indstilling:
  1. Tryk på knappen Indstillinger på fjernbetjeningen
    Tip: Hvis systemmenuen ikke vises på TV'et, skal du kontrollere, at den korrekte TV-indgang er valgt
  2. Rul til Systemopsætning, og tryk derefter på knappen Enter
  3. Rul til DVD Setup, og tryk derefter på knappen Enter
  4. Rul til Konfiguration af forældrekontrol , og tryk derefter på knappen Enter
  5. Indtast din adgangskode, eller opret en, og tryk derefter på knappen Enter
  6. Rul til O eller fra
  7. Tryk tre gange på knappen Afslut for at afslutte menuen.

Motion Picture Association of America (MPAA) Rating System

Parental Control Setting MPAA Rating Audience Restriction
8   Ingen
7 NC-17 voksne seere
6 R Mature publikummer
5   ældre teenagesere
4 PG-13 teenagernes publikum
3 PG ældre unge seere
2   de fleste målgrupper
1 G Generelt