Lifestyle® 38 DVD-baseret hjemmebiograf

Sælges fra 2004 - 2006

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Ændring af niveauet for sort video

Videosortniveauet giver dig mulighed for at justere videobilledets udseende ved at øge eller reducere dybden af de mørke områder i billedet. Dette er nyttigt til at justere billedet, så det ser bedst ud på det tilsluttede TV.

Ændring af videosort-niveauet.

Indstillingen Sort videolevel er kun tilgængelig, når mediecenteret er tilsluttet TV'et med et komposit- eller S-Video-kabel. Det er ikke tilgængeligt, når komponentkablerne forbinder medicanteren til TV'et. Hvis der er en composite- eller S-Video-tilslutning, skal du følge disse trin:
  1. Kontroller, at TV'et er tændt, og at den korrekte indgang er valgt
  2. Tryk på knappen System på fjernbetjeningen
  3. Vælg ikonet Video, og tryk på knappen Enter
  4. Tryk på pil ned, indtil "Video Black Level" er valgt. Tryk på Enter
  5. Tryk på op- eller ned-pilene for at skifte til enten "Normal" eller "Udvidet"
Bemærk: Hvis en VS-2 er tilsluttet, er denne indstilling tilgængelig for alle typer videoforbindelser, der er foretaget fra mediecenteret til TV'et (HDMI, komponent, S-Video eller composite). Hvis der er tilsluttet en VS1, er funktionen Video Black Level ikke tilgængelig, når du bruger komponentkabler fra VS1 til TV'et.