Wave® musiksystem

Sælges fra 2004 - 2012

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Indstilling af uret

Find ud af, hvordan du ændrer de timer og minutter, der vises på dit system, så de afspejler det aktuelle klokkeslæt på din position.

Indstilling af uret:

1. På fjernbetjeningen skal du trykke på og holde knappen time- eller time+ nede , indtil -CLOCK SET- vises på systemets display
    Tip: Hvis der ikke foretages justeringer inden for 5 sekunder, afslutter systemet opsætningen af uret
  2. Tryk på knapperne time- eller time+ for at indstille tiden, eller hold knapperne nede for at rulle hurtigere

Sådan vælges am/PM- eller 24-timers tidsformat:

1. På fjernbetjeningen skal du trykke på knappen Alarmopsætning og holde den nede , indtil menuen - SETUP - vises i displayet
  2. Tryk på knappen Tune & gt; gentagne gange, indtil TIDSINDSTILLINGEN vises i displayet
  3. Brug knapperne tid + og tid - til at vælge 12- eller 24-timers format
  4. Når den er valgt, skal du vente 10 sekunder, indtil menuen forsvinder fra displayet