Wave® radio

Sælges fra 1993 - 1994

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Indstilling af en alarm

Systemet har en alarm, der kan indstilles til at advare dig på et angivet tidspunkt. Lær, hvordan du slår alarmen til eller fra.

Sådan indstiller du en alarm:

Alarm 1

1. Skift af dit system
  2. Tryk på knappen Alarm set , og hold den nede, indtil alarmen  1kontrollampe begynder at blinke på systemdisplayet
  3. Mens du holder alarm setnede, skal du trykke på knappen Tuning for at indstille vækketidspunktet , o rhold knapperne nede for at rulle hurtigere

Alarm 2

1. Skift af dit system
  2. Tryk på knappen Alarm set , og hold den nede, mens du holder den nede, og tryk én gang på knappen Alarmtilstand, så indikatoren Alarm 2 begynder at blinke på systemdisplayet
  3. Tryk på knapperne Tuning for at indstille vækketidspunktet , eller hold knapperne nede for at rulle hurtigere
    Tip: Hvis der ikke foretages justeringer inden for 10 sekunder efter, at der er trykket på Alarmtilstand i trin 2, forlader systemet tilstanden for opsætning af alarm

Sådan slås alarmer til eller fra:

Alarm 1

1. Tur niff du raser
  2. Tryk på knappen Alarmtilstand øverst på produktet, indtil den ønskede alar mmod vises under Alarm på systemets display:
    • Ikonet for musikbemærkninger angiver alarmen  lyd
    • Lydbølgen ico angiver , at sa-tonen er alarmerende lyd
    • Intet ikon angiver, at alarmen er deaktiveret

Alarm 2

1. Tur niff du raser
  2. Pres sandet øverst på produktet, og hold knappen Alarm Set nede: Alarmen begynder at blinke på displayet
  3. Mens du holder alarm setnede, skal du trykke én gang på knappen Alarmtilstand: Alarm  2begynder at blinkin gon på displayet
  4. Slip alarm set, og tryk på knappen Alarmtilstand , indtil den ønskede alar mmod vises over alarm  2på systemets display:
    • Ikonet for musikbemærkninger angiver alarmen  lyd
    • Lydbølgen ico angiver , at sa-tonen er alarmerende lyd
    • Intet ikon angiver, at alarmen er deaktiveret

Indstilling af alarmer:

Bemærk: Hvis du vil indstille en alarm, skal uret være synligt på produktets display, ikke på vækketidspunktet.

Indstilling af alarm 1

Vælg en alarmlyd
  1. Sluk for produktet
  2. Tryk gentagne gange på knappen Alarmtilstand  , indtil ikonet for den ønskede lyd vises under Alarm på produktdisplayet .
    •  Amusic note ico angiver , at radioen vil lyde
    •  Ikonet for lydbølge angiver, at lydalarmen aktiveres
Vælg en radiostation (for radioalarmer)
  1. Tryk på knappen Alarm set, og hold den nede
  2. Tryk på knappen forudindstilling for den station, du vil høre, når alarmen lyder.
Vælg en alarmlydstyrke
  • For radioalarmer skal du bruge lydstyrkeknapperne til at indstille lydstyrken
  • Ved summeralarmer skal du, når alarmen lyder, bruge knapperne til at udvikle lydstyrken .
For at slukke for alarmen

Tryk på on/off -knappen for at tænde eller slukke for alarmen.

Indstilling af alarm 2

Vælg en alarmlyd
  1. Sluk for produktet
  2. Tryk på knappen Alarm set , og hold den nede, mens du holder den nede, og tryk på knappen Alarmtilstand : Alarm 2 blinker på displayet
  3. Slip alarm indstillet
  4. Tryk gentagne gange på knappen Alarmtilstand , indtil ikonet for den ønskede lyd vises over alarm  2på produktdisplayet .
    •  Amusic note ico angiver , at radioen vil lyde
    •  Ikonet for lydbølge angiver, at lydalarmen aktiveres
Vælg en radiostation (for radioalarmer)
  1. Mens alarm 2 blinker på produktets display, skal du trykke på knappen Alarm set og holde den nede
  2. Tryk på knappen forudindstilling for den station, du vil høre, når alarmen lyder.
Vælg en alarmlydstyrke
  • For radioalarmer skal du bruge lydstyrkeknapperne til at indstille lydstyrken
  • Ved summeralarmer skal du, når alarmen lyder, bruge knapperne til at udvikle lydstyrken .
For at slukke for alarmen

Tryk på on/off -knappen for at tænde eller slukke for alarmen.