Wave® SoundTouch® musiksystem

Sælges fra 2013 - 2015

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Indstilling af en alarm

Systemet har en alarm, der kan indstilles til at advare dig på et angivet tidspunkt. Lær, hvordan du slår alarmen til eller fra.

Sådan indstiller du en alarm:

Tip: Når en alarm er aktiveret, vises alarmtidspunktet(erne) til højre på systemdisplayet.
  1. Tryk på knappen Alarmopsætning på fjernbetjeningen:  Alarm 1-tiden vises på systemets display og Blinker på ovenstående opadset
    Tip: Hvis der ikke foretages justeringer inden for 10 sekunder, forlader systemet alarmopsætningen
  2. Tryk på knapperne tid – eller tid + for at indstille alarmtidspunktet, eller hold knapperne nede for at rulle hurtigere
  3. Selec tan alarmlyd:
    Bemærk: Enheder eller tilbehør, der er tilsluttet AUX in eller Bose link -forbindelser kan ikke vælges som alarmlyd
    1. Hvis du vil høre summeren (standardindstilling), skal du trykke på knappen Dvale (Buzzer)
    2. Du kan høre radioen ved at trykke på knappen Radio og derefter trykke på en forudindstillet talknap (1-6)
    3. Hvis du vil høre en cd, skal du trykke på knappen CD og derefter trykke på knapperne SEEK/Track for at vælge et spornummer
  4. Tryk på  knapperne Lydstyrke op eller Lydstyrke ned for at indstille en alarmlydstyrke
  5. Tryk på knappen Alarmopsætning .  Alarm 2 tiden vises på systemets display og Blinker på det højre tunder -SÆT
  6. Gentag trin 2 - 4 t oset alarm 2
  7. Tryk på knappen Alarmopsætning for at afslutte opsætningen af alarmen
Bemærk: Alarmen lyder gennem systemets højttalere, selv hvis der er tilsluttet hovedtelefoner.

Sådan slås alarmer til eller fra:

I afsnittet alarmer på fjernbetjeningen skal du trykke på knapperne 1 og/eller 2 for at tænde eller slukke for alarm 1 og alarm 2. Når den er aktiveret, vises alarmtidspunktet og alarmnummeret (1 eller 2) i højre side af systemdisplayet .