Wave® musiksystem

Sælges fra 2004 - 2012

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Indstilling af en alarm

Systemet har en alarm, der kan indstilles til at advare dig på et angivet tidspunkt. Lær, hvordan du slår alarmen til eller fra.

Sådan indstiller du en alarm:

Tip: Når en alarm er aktiveret, vises alarmtidspunktet øverst til højre på systemdisplayet.
  1. Tryk på knappen alarmtidspunkt  på fjernbetjeningen: Vækketidspunktet vises på systemets display og blinker øverst til højre
    Tip: Hvis der ikke foretages justeringer inden for 10 sekunder, forlader systemet alarmopsætningen
  2. Tryk på knapperne tid – eller tid + for at indstille alarmtidspunktet, eller hold knapperne nede for at rulle hurtigere
  3. Tryk på  knapperne Lydstyrke op eller Lydstyrke ned for at indstille en alarmlydstyrke
  4. Tryk på knappen alarmtidspunkt  for at afslutte alarmopsætningen
Bemærkninger:
  • Alarmen kan ikke indstilles, mens du lytter til am-radio
  • Alarmen lyder gennem systemets højttalere, selv hvis der er tilsluttet hovedtelefoner

Aktivering eller deaktivering af alarmen:

På fjernbetjeningen skal du trykke på knappen Alarm til/fra for at slå alarmen til eller fra. Alarmen er slået til, når alarmtidspunktet vises øverst til højre på systemdisplayet.

Sådan vælges en alarmlyd:

1. Afspil den am-station, FM-station eller cd, du vil høre, når alarmen lyder
  2. Indstil lydstyrken til det niveau, du vil høre når alarmen lyder
  3. Tryk på og hold knappen Wake to nede, indtil radioen bipper.