Bose Sleepbuds™ II

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Indstilling af en alarm

Systemet har en alarm, der kan indstilles til at advare dig på et angivet tidspunkt. Lær, hvordan du slår alarmen til eller fra.

Sådan indstilles eller redigeres en alarm:

1. Tryk på ikonet Alarm i app'en Dvale
    Tip: Hvis der er indstillet en alarm, vises alarmtidspunktet ved siden af ikonet. Hvis der ikke er indstillet en alarm, vises Ny ved siden af ikonet

2. Opret eller rediger en alarm:
    • Du kan redigere en eksisterende alarm ved at trykke på alarmtidspunktet på listen over alarmer
    • Tryk PÅ NY for at oprette en ny alarm
    • T omultipl ealarmer, tryk PÅ REDIGER, kontroller de ønskede alarmer, og tryk derefter på Slet

3. Vælg et alarmtidspunkt, og tryk på am eller pm, nvælg andre indstillinger, Gentag dage, Alarmlyd og Alarmvolumen
  4. Tryk PÅ INDSTIL for at ændre alarmen eller SLETTE den for at fjerne den.