3·2·1® underholdningssystem

Sælges fra 1970 - 2006

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Indstilling af sleeptimer

Sleep-timeren gør det muligt for systemet at slukke automatisk efter et tidsrum, der kan vælges. Find ud af, hvordan du slår sleep-timeren til eller fra, og hvordan du justerer, hvor lang tid der skal gå, før systemet slukker.

Sådan indstilles sleep-timeren:

Bemærk: Efter den valgte periode slukker Sleep-timeren dit Bose-system, men slukker ikke for enheder, der er tilsluttet dit system.
  1. Tryk på knappen Indstillinger på fjernbetjeningen. Indstillingsmenuen vises på systemdisplayet og på TV'et. (Tip: Hvis systemmenuen ikke vises på TV'et, skal du kontrollere, at den korrekte TV-indgang er valgt)
  2. Vælg Dvale-timer (eller SLEEP , hvis du bruger systemdisplayet)
  3. Rul op eller ned for at vælge et tidspunkt mellem 10 -90 minutter i trin på 10
  4. Tryk på knappen Indstillinger for at forlade menuen.
    Tip: Systemdisplayet viser SLEEP , når timeren er indstillet.