SoundTouch® Stereo JC serie II Wi-Fi® musiksystem

Sælges fra 2014 - 2015

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Placering af serienummer

Serienumre indeholder vigtige oplysninger om dit produkt, herunder modelnummer og DOM (produktionsdato). Serienummeret findes på dit produkt, din produktemballage eller app (hvis relevant).

Placering af SoundTouch-controllerens serienummer.

Følg disse trin for at få vist serienummeret på styreenhedens skærm:
Bemærk! Knapperne Spring frem og Spring tilbage er kildespecifikke (dvs. de lyser ikke, når du afspiller internetradio). Skærmbilledet "System Information" er stadig tilgængeligt ved at holde de knapper, der ikke lyser, nede. For at lokalisere knappernes position korrekt anbefales det dog at skifte til en kilde, hvor knapperne er tændt.
  1. Tryk samtidigt på knapperne Spring frem og Spring tilbage, og hold dem nede
  2. Bliv ved med at holde knapperne nede, indtil displayet er færdig med at tælle ned fra 5
  3. Menuen "System Information" vises på displayet
  4. Brug knapperne Spring frem og Spring tilbage til at navigere i menuen og finde serienummeret
Serienummeret er også placeret inde i batterirummet.

Placering af serienummer for SoundTouch Stereo Wi-Fi-musiksystem

Serienummeret er placeret under stregkoden på det trykte panel under forbindelserne bag på Acoustimass-modulet.

Se serienummeret i SoundTouch-appen.

1. Åbn SoundTouch-app'en
  2. Tryk på ikonet Menu øverst til venstre

3. Tryk på Indstillinger

4. Tryk på om

5. Vælg et system for at få vist dets oplysninger

6. Serienummeret findes under produktets serienummer.