SoundTouch® 20 serie II Wi-Fi® musiksystem

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Placering af serienummer

Serienumre indeholder vigtige oplysninger om dit produkt, herunder modelnummer og DOM (produktionsdato). Serienummeret findes på dit produkt, din produktemballage eller app (hvis relevant).

Placering af SoundTouch 20 serienummer.

Serienummeret er placeret i nederste hjørne på systemets bagside.

Back of SoundTouch 20 showing serial number location

Sådan finder du SoundTouch-serienummeret i systemmenuen.

1. På systemet skal du trykke på tænd/sluk-knappen for at tænde for systemet
  2. Tryk på og hold 5 og Lydstyrke - nede i ca. 5 sekunder. "Hold nede for at få systemoplysninger" vises på displayet, og en nedtælling fra 5 starter

Hold 5 and Volume Down buttons

3. Når nedtællingen er slut, vises det første menupunkt på skærmbilledet med systemoplysninger
  4. Tryk på Lydstyrke - , indtil "3,2 serienummer" vises. Registrer dette nummer
  5. Hvis dette menupunkt blev sprunget over, skal du trykke på Lydstyrke + for at gå tilbage
  6. Tryk på tænd/sluk-knappen for at forlade skærmbilledet med systemoplysninger

Se serienummeret i SoundTouch-appen.

1. Åbn SoundTouch-app'en
  2. Tryk på ikonet Menu øverst til venstre

3. Tryk på Indstillinger

4. Tryk på om

5. Vælg et system for at få vist dets oplysninger

6. Serienummeret findes under produktets serienummer.