Lifestyle® V10 underholdningssystem

Sælges fra 2008 - 2010

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Placering af serienummer

Serienumre indeholder vigtige oplysninger om dit produkt, herunder modelnummer og DOM (produktionsdato). Serienummeret findes på dit produkt, din produktemballage eller app (hvis relevant).

PLACERING AF LSPS III Acoustimass-modulets serienummer:

Serienummeret findes på etiketten ved forbindelserne på bagsiden af basmodulet. Hvis jeg står under stregkoden og begynder med tallet 0.

MC1 placering af displaypanelets serienummer:

Serienummeret findes i bunden af displaypanelet over stregkoden. Den begynder med tallet 0.

MC1 placering af Media Center-serienummer:

Serienummeret findes på mærkaten i bunden af konsollen. Den er under stregkoden og begynder med tallet 0.

Du kan også få vist serienummeret på systemdisplayet:
  1. Sluk for dit system
  2. På systemdisplayet skal du trykke på knappen middl ebutton og holde den nede: House COD evises på displayet
  3. Mens du holder knappen middl enede, skal du trykke på on/off-knappen (knappen længst til venstre) gentagne gange, indtil KONSOLSERIENUMMERET vises på displayet efterfulgt af serienummeret
  4. Slip den midterste knap, og tryk derefter på on/off -knappen for at rydde displayet.