Lifestyle® SoundTouch® 525 underholdningssystem

Sælges fra 2015 - 2016

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Placering af serienummer

Serienumre indeholder vigtige oplysninger om dit produkt, herunder modelnummer og DOM (produktionsdato). Serienummeret findes på dit produkt, din produktemballage eller app (hvis relevant).

Placering af kontrolkonsollens serienummer.

Serienummeret findes i bunden af konsollen under en stregkode. Den begynder med tallet 0.

Du kan også få vist serienummeret i systemmenuen:
  1. Tænd for systemet
  2. På systemkonsollen skal du trykke på knappen Opsætning og holde den nede , indtil menuen Systemoplysninger vises
    Tip: Hvis systemmenuen ikke vises på TV'et, skal du kontrollere, at den korrekte TV-indgang er valgt
  3. Se linje  1for. Econsol serienummer.

Finder SoundTouch-adapterens serienummer.

1. Tænd for tv'et
  2. Vælg den tv-videoindgang, der sluttes til systemet
  3. Tænd for konsollen til en vilkårlig kilde
  4. På kontrolkonsollen skal du trykke på SETUP og holde den nede , indtil skærmbilledet System Information vises
  5. Tryk på pil op på fjernbetjeningen for at gå til SoundTouch-informationsskærmen
  6. Linje "7" viser SoundTouch-adapterens serienummer
Fysisk placering:

Serienummeret er placeret på produktetiketten i bunden af enheden

PLACERING AF LSPS III Acoustimass-modulets serienummer:

Serienummeret findes på etiketten ved forbindelserne på bagsiden af basmodulet. Hvis jeg står under stregkoden og begynder med tallet 0.

Se serienummeret i SoundTouch-appen.

1. Åbn SoundTouch-app'en
  2. Tryk på ikonet Menu øverst til venstre

3. Tryk på Indstillinger

4. Tryk på om

5. Vælg et system for at få vist dets oplysninger

6. Serienummeret findes under produktets serienummer.