Lifestyle® 28 serie III DVD-baseret underholdningssystem

Sælges fra 2006 - 2010

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Placering af serienummer

Serienumre indeholder vigtige oplysninger om dit produkt, herunder modelnummer og DOM (produktionsdato). Serienummeret findes på dit produkt, din produktemballage eller app (hvis relevant).

Placering af serienummer for AV18 III systemkonsol:

Serienummeret findes i bunden af produkttil venstre o fa-stregkode. Det begynder med tallet 0.

Du kan også bruge serienummeret på systemets display :
  1.  Tryk på knappen alle fra på systemkonsollen for at slukke for systemet
  2. Tryk på knappen Enter, og hold den nede
  3. Mens du holder knappen Enter nede, skal du trykke på knappen Gem gentagne gange, indtil konsollens serienummer vises på displayet.

PLACERING AF LSPS III Acoustimass-modulets serienummer:

Serienummeret findes på etiketten ved forbindelserne på bagsiden af basmodulet. Hvis jeg står under stregkoden og begynder med tallet 0.

PLACERING AF VS-2-serienummer:

Serienummeret findes i bunden af VS-2. Den er tæt på en stregkode og begynder med tallet 0.

VS- 2serienummeret kan også vise  dfra systemet consol edisplay:
  1. Åbn dækslet til econtrol-panelet til højre for cd-skuffen på konsollen
  2. Tryk på knappen alle fra for at slukke for konsollen
  3. Tryk på knappen Enter, og hold den nede
  4. Mens du holder Enter nede, skal du trykke på knappen Gem gentagne gange, indtil VS-2 SERIAL #: Vises på displayet efterfulgt af serienummeret.